Arda’ya ilk asist Terim’den

Milli Takım’da buzlar eridi, Antalya’daki idmanda Terim-Arda arasında ‘Paslaşmalar’ yaşandı.

Türk Milli Takımı, 12 Kasım Cumartesi Kosova ile karşı karşıya gelecek ama dün basına açık yapılan idmanda herkesin gözü Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile Barcelonalı yıldızımız Arda Turan’ın üzerindeydi... Euro 2016 maçlarının ardından 2018 Dünya Kupası elemelerindeki ilk 3 maçın kadrosuna çağırmadığı Arda, Burak, Selçuk ve Gökhan’ı yeniden takıma alan Terim dün akşam yapılan idmanda da aradaki buzları eritmek için bir adım daha attı.

Isınma hareketleri sonrasında 5’e 2 top kapma çalışması yapacak olan oyunculardan Arda Turan’ı seçen Fatih Terim, ilk topu Barçalı yıldıza veren deneyimli teknik adam “Önce sen başla” diyerek başlama vuruşunu Arda Turan’a yaptırdı ve herkese de aralarının düzeldiğinin işaretini verdi.

KOSOVA PLANI!

Terim’in bu ‘asisti’ sonrasında yıldız oyuncu da bir hayli mutlu bir şekilde çalışmaya başlarken Terim ayrıca Kosova maçı ile ilgili de isteklerini bu çalışmada verdi. 4 yeni oyuncunun da takıma dönüşü ve ilk kez çağrılan isimlerle birlikte yeni bir takım havası yaratmak isteyen Terim maç için ise “Hızlı ve çabuk oynayın. Herkes arkadaşına yardım etsin. Yardımlaşma çok değerli olacak” ifadelerini kullandı.

Yorumlar