Almıla Hatun ölecek mi? Gönül Nagiyeva diziden ayrılacak mı?

Diriliş Ertuğrul'da Noyan'ın kardeşini canlandıran Almıla ölecek mi? Gönül Nagiyeva diziden ayrılacak mı sorusunun cevabı Ajanshaber.com'da.

Diriliş Ertuğrul dizisinde Almıla Hatun karakteri birçok insan tarafından dikkat çekmeyi başardı. Almıla Hatun karakterini Gönül Nagiyeva canlandırıyor. Noyan'ın kız kardeşi olan Almıla Hatun, Ertuğrul Bey'in Kayı Obası'na ajan olarak sızdı. Hatta geçtiğimiz hafta yayınlanan 121. bölümde kundaktaki Osman Beyi öldürmeye çalıştı. Fenomen tarihi diziyi izleyenler izleyiciler Almıla Hatun ölecek mi sorusunu sıkça sormaya başladı. Gönül Nagiyeva'nın canlandırdığı karakter dizide ön planda yer alıyor. Peki güzel oyuncu Gönül Nagiyeva diziden ayrılacak mı? İşte merak edilen tüm detaylar...

ALMILA HATUN ÖLECEK Mİ?

Diriliş Ertuğrul dizisinin hayranları Almıla Hatun ölecek mi sorusunun yanıtını merak ediyor. Dizide Ertuğrul Beyin obasına sızan bir Moğol ajanı Almıla'ya neler olacağı dikkat çekiyor. Almıla Hatun'un henüz ne zaman öleceği belli değil. İlerleyen bölümlerde ya da gelecek sezonda diziden ayrılabilir.

ERTUĞRUL'U KANDIRMAYI BAŞARMIŞTI

30 Mayıs tarihli bölümünde obaya derici olarak gelen Almıla Hatun'un aslında hain ve Noyan'ın kız kardeşi olduğu ortaya çıktı. Almıla Hatun’u canlandıran Gönül Nagiyeva’nın hayatı merak konusu oldu. Diziye 116. bölümünde giriş yapan Almıla Hatun, Ertuğrul'la karşı karşıya gelmiş ve pazardaki satıcının sattığı kötü malları şikayet etmişti. İşin nasıl yapılması gerektiğini de anlatan Almıla Hatun, kendisini Ertuğrul'a sevdirmeyi başarmıştı. Peki gerçekte Almıla hatun kimdir? Gerçek amacı nedir? Yanındakilerin bakışından hiçte iyi niyetli olmadıkları bellidir. Başka bir güç tarafından Ertuğrul’un pazarına yerleştirilmiş ajan gibidirler. Almıla Hatun Selçuklu düşmanı bir kadın savaşçıdır.

Dizinin 30 Mayıs tarih bölümünde Almıla Hatun'un ajan olarak sızdığı, Ertuğrul'un baş düşmanı Noyan'ın kız kardeşi olduğu anlaşılır. Almıla Hatun'un gerçek adının da Alangoya olduğu ortaya çıkar.

GÖNÜL NAGİYEVA KİMDİR?

Almıla Hatun’u canlandıran oyuncu Gönül Nagiyeva’dır. Gönül Nagiyeva, 1982 yılında Azerbaycan’ın Bakü’de doğdu. Kariyerine Azerbaycan’ın en büyük televizyon şirketlerinden Azad Azerbaycan TV’de televizyon sunucusu olarak başladı. Azerbaycan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Kamu Yönetimi Akademisi’ni bitirdi, farklı alanlarda çalıştı, ancak kariyerine oyunculuk yaparak devam etmeye karar verdi. Moskova, Rusya’da Stanislavski sistemini ve Stella Adler yöntemini inceledi. 2016 yılında İstanbul’a taşındı ve orada eğitimine devam etti.

Yorumlar