Akit Gazetesi'nin Müjdat Gezen ile ilgili attığı twit skandala yol açtı

Uğur Dündar'ın sunumuyla gerçekleşen Halk Arenası adlı programda, Müjdat Gezen'e Türkiye Cumhuriyeti Devleti Cumhurbaşkanını hedef alarak hakaret içerikli sözler söylediği gerekçesiyle hakkında soruşturma açılmıştı.

Uğur Dündar'ın Halk Arenası programına konuk olan Müjdat Gezen ve Metin Akpınar'a Türkiye Cumhuriyeti Devleti Cumhurbaşkanını hedef alarak hakaret içerikli sözler söyleyip darbe ve ölüm tehdidinde bulunduğu gerekçesiyle kısa sürede İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından iki şahıs hakkında soruşturma başlatmıştı.

Hemen ardından Yeni Akit Gazetesi haberi "P*zevenk Müjdat'a da soruşturma açıldı" başlığıyla twitter aracılığıyla kamuoyuna sundu. Haberi okuyan kişiler tarafından Akit Gazetesi, eleştiri yağmuruna tutuldu.

Yukarıdaki karede görünen paylaşımın altına yorum atan birçok sosyal medya kullanıcısı, "Bu gazetecilikse ben gazetecilik diplomamı yırtıyorum. Bizlere böyle bir haber öğretilmedi" ifadelerini kullandılar. Sonrasında gelen başka bir yorumda ise "Bu tür haberler sizin gibi yandaş medyanın ne kadar ahlaklı olduğunu ve gerçek yüzünüzü görme adına Türkiye için büyük fırsat" sözlerine yer verildi.

Yorumlar