Masterchef Türkiye finali ne zaman olacak? Final yarışmacıları kimler?

TV8 kanalında yayınlanıp birçok kitleye hitap eden Masterchef yarışması final haftalarına ulaştı. İki yarışmacının mücadelesi yakın zamanda yeni bölümle başlayacak. Final yarışmacıları Uğur ve Kerem kendileriyle ilgili iddialı açıklamalara imza attı.

TV8'in en çok takip edilen programı MasterChef'in finali yaklaştı. Pazar akşamı final bölümünün yayınlanmasının ardından Masterchef kim olacak sorusu en çok merak edilen sorulardan birisi oldu. Masterchef kim olacak? Masterchef finali ne zaman? Masterchef finalistleri kimler? Masterchef Uğur açıklaması ve Kerem'in verdiği cevap. İşte tüm detaylar..

Masterchef Türkiye finali ne zaman?

Masterchef Türkiye finalistlerinin son mücadelesi Pazar akşamı canlı yayında 20.00'da TV8 ekranlarında olacak.

UĞUR'DAN İDDAALI FİNAL AÇIKLAMASI

Masterchef'in sevilen yüzü Uğur'dan açıklama gecikmedi, dokunulmazlık yarışmalarını en çok kendisinin kazandığını belirten Uğur, "Ben bu yarışmaya tek geldim, buradan tek gideceğim, diğerleri gibi birilerinin yanında yer alıp yoluma devam edeyim gibi bir düşüncem olmadı" diyerek diğer yarışma arkadaşlarını eleştirdi.

Bunun yanısıra MasterChef Türkiye'nin kendisine çok şey kattığını söylemeyi ihmal etmeyen Uğur, büyük finali kazanmanın tek amacı olduğunu söyledi.

KEREM'DEN CEVAP GECİKMEDİ...

Kerem, Masterchef programı boyunca elenme eşiğinden son anda dönen isimlerden birisi oldu. Hayalinin MasterChef'te finali görmek olduğunu ve hayellerini gerçekleştirmeyi umduğunu belirtti. Ardından şampiyon olacağına dair olan inancının yüksek olduğunu ifade etti.

 

Yorumlar