Milli maçların hakemleri belli oldu!

A Milli Takımın, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda oynanacak maçların hakemleri belli oldu.

A Milli Takımın, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda 6 Ekim 2016 Perşembe günü Ukrayna ve 9 Ekim 2016 Pazar günü İzlanda ile oynayacağı karşılaşmaların hakemleri belli oldu.

Buna göre 6 Ekim 2016 Perşembe günü Ukrayna oynanacak olan karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Manuel Gräfe yönetecek. Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nda saat 21.45'te başlayacak müsabakada Gräfe'nin yardımcılıklarını Thorsten Schiffner ile Holger Henschel yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Marco Fritz olacak.

Türkiye'nin, 9 Ekim 2016 Pazar günü İzlanda ile oynayacağı karşılaşmayı ise İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Mark Clattenburg yönetecek. İzlanda'nın başkenti Reykjavik'teki Laurgardalsvöllur Stadyumu'nda TSİ 21.45'te başlayacak müsabakada Clattenburg'un yardımcılıklarını Jake Collin ile Simon Peter Bennett yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Anthony Taylor olacak.

MANUEL GRAFE KİMDİR?

Manuel Grafe

1973 doğumlu alman hakem. 2004 yılından beri bundesliga'da düdük çalmaktadır. 2007 yılından itibaren taktığı fifa kokartıyla birlikte avrupa kupaları'nda ve uluslararası maçlarda görev almaya başladı. 2010-2011 sezonu grup maçlarında fenerbahçe'nin yunan ekibi paok'a 1-0 mağlup olduğu maçı ve 4-2 türkiye'nin galibiyetiyle sonuçlanan 19 kasım 2008 Türkiye-Avusturya maçını yönetti.

MARK CLATTENBURG KİMDİR?

Mark Clattenburg

İngiltere Futbol Federasyonu Futbol hakemidir. Premier Lig'de birçok maç yönetmiş, FIFA kokartlı hakemdir. Doğum yeri Consett, County Durham[2], yaşadığı yer ise Gosforth, Newcastle Tyne'dır. Clattenburg İngiltere Futbol Federasyonunun Durham bölgesine bağlıdır. Clattenburg, 2016 UEFA Şampiyonlar Ligi Finali ve UEFA Euro 2016 Finali olmak üzere birçok zorluk seviyesi üst seviyedeki maçta hakemlik yapmıştır.

Yorumlar