AjansHaber Gündem Eşme Belediye Başkanı ve eşi gözaltında

Eşme Belediye Başkanı ve eşi gözaltında

Uşak’ta Eşme Belediyesiyle bağlantılı “irtikap” suçuna ilişkin soruşturma kapsamında Belediye Başkanı Tozan, eşi Burcu Tozan ve 3 şüpheli düzenlenen operasyonla yakalandı. Belediyede yapılan aramalarda dijital materyallere el konulurken, firari 1 şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Eşme Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen “irtikap”soruşturması kapsamında Belediye Başkanı Tozan, eşi Burcu Tozan ve 4 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı. 

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince belirlenen adreslere düzenlenen operasyonda Başkan Tozan ve eşi Burcu Tozan ile 3 şüpheli yakalandı. 

Polis ekiplerince Eşme Belediyesinde yapılan aramada bazı dijital materyallere el konulduğu öğrenildi. Hakkında yakalama kararı bulunan 1 şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız