20 Şubat 2026 Cuma
weather
10°
AjansHaber Galeriler Magazin Tuğba Özerk cephesinden 'Tosuncuk" iddialarına yanıt geldi

Tuğba Özerk cephesinden 'Tosuncuk" iddialarına yanıt geldi

Şarkıcı Tuğba Özerk, Çiftlikbank vurguncusu 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın'ın parasını şirketi üzerinden akladığı iddiasına ilişkin avukatı aracılığıyla bir açıklamada bulundu.

Tuğba Özerk cephesinden 'Tosuncuk" iddialarına yanıt geldi 1
Şarkıcı Tuğba Özerk hakkında Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bir ihbar geldi.
1 / 10
Tuğba Özerk cephesinden 'Tosuncuk" iddialarına yanıt geldi 2
Buna göre, Tuğba Özerk'in, 'Çiftlik Bank' dolandırıcısı Mehmet Aydın'ın paralarını, sahibi olduğu şirket üzerinden akladığı öne sürüldü.
2 / 10
Tuğba Özerk cephesinden 'Tosuncuk" iddialarına yanıt geldi 3
Sabah'ın haberine göre, MASAK’ın yaptığı incelemede Tuğba Özerk’in şirket hesabında şüpheli hareketler tespit edildi.
3 / 10
Tuğba Özerk cephesinden 'Tosuncuk" iddialarına yanıt geldi 4
Özerk hakkında, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama suçu kapsamında soruşturma başlatıldı.
4 / 10
Tuğba Özerk cephesinden 'Tosuncuk" iddialarına yanıt geldi 5
Tuğba Özerk, Instagram hesabından yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi:
5 / 10
Tuğba Özerk cephesinden 'Tosuncuk" iddialarına yanıt geldi 6
"Sabah saatlerinde basında müvekkilim Tuğba Özerk hakkında çıkan iftiradan ibaret savcılık soruşturması olan haberler doğrultusunda İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına müracaat ettik ve müvekkilim hakkında bir şikayet dilekçesi verilerek Tuğba Özerk ile adı yanyana dahi anılamayacak olan binlerce kişinin emeğini sömürmüş bir dolandırıcının parasını akladığına dair bir iftiraya maruz kaldığını üzüntüyle öğrendik."
6 / 10
Tuğba Özerk cephesinden 'Tosuncuk" iddialarına yanıt geldi 7
Müvekkilimin bahse konu suça karışmış olma ihtimali olmadığı gibi böyle bir şirkete zaten sahip değildir. Zira müvekkilimin bu tarz kirli ilişkilere ihtiyacı olmayacak düzeyde bir sanatçı olduğu toplumca aşikardır. Henüz müracaat bürosundan asıl savcısına tevzi edilmemiş müvekkilim Tuğba Özerk'in dahi haberinin olmadığı bir soruşturmadan basının ne şekilde haberdar olduğu tarafımızca net bir şekilde anlaşılmaktadır. Yıllardır müvekkilim Tuğba Özerk'e kirli iftiralar atan sapkın bir kişiliğin hayal ürününden ibaret senaryonun savcılık tarafından çürütüleceğine emin olmakla birlikte müvekkilim Tuğba Özerk'e bu şekilde iftira atarak kişilik haklarını zedeleyen kişi ve kurumlar hakkında bütün yasal yollara başvuracağımızı tüm kamuoyuna saygılarımla bildiririm."
7 / 10
Tuğba Özerk cephesinden 'Tosuncuk" iddialarına yanıt geldi 8
Mehmet Aydın hakkında; 'Bilişim sistemlerini araç olarak kullanmak suretiyle nitelikli dolandırıcılık' ve 'Ticari şirketlerin faaliyeti kapsamında nitelikli dolandırıcılık' suçlarından toplam 4 bin 449 kişiyi mağdur ettikleri gerekçesiyle 83 bin 446 yıla kadar hapis cezası istemiyle müştekileri farklı 3 ayrı dava açılmıştı.
8 / 10
Tuğba Özerk cephesinden 'Tosuncuk" iddialarına yanıt geldi 9
9 / 10
Tuğba Özerk cephesinden 'Tosuncuk" iddialarına yanıt geldi 10
10 / 10
Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız