Tyler Honeycutt kimdir? Neden öldü ve kaç yaşında?

Basketbolcu Tyler Honeycutt kimdir sorusu yaşanan olayların ardından merak edilmeye başlandı. Tyler Honeycutt neden öldü ve kaç yaşında sorusunun cevabı Ajanshaber.com'da.

Geçtiğimizz yıllarda Türkiye Basketbol Ligi'nde de forma giyen Tyler Honeycutt'un polisle çatışıp hayatını kaybettiği iddia ediliyor. Olayı duyan vatandaşlar internette Tyler Honeycutt kimdir sorusuna yanıt aramaya başladı. İddialara göre basketçi  Tyler Honeycutt annesinin şikayeti üzerine eve gelen polislerin üzerine açtı. Çıkan çatışma neticesinde de hayatını kaybetti. Böylece insanların merak ettiği Tyler Honeycutt neden öldü sorusu da yanıt bulmuş oldu. Tyler Honeycutt kaç yaşında sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

TYLER HONEYCUTT KİMDİR?

Türkiye Basketbol Ligi ekibi Anadolu Efes'te önceki yıllarda forma giyen Tyler Honeycutt ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. Bu iddiaya göre basketbolcu Tyler Honeycutt eve gelen polis ekipleriyle çatıştı. İnsanlar şimdi Tyler Honeycutt kimdir sorusuna yanıt bekliyor.

Tyler Deon Honeycutt 15 Temmuz 1990'da dünyaya geldi. Son olarak Basketbol Süper Ligi (BSL) ve EuroLeague takımlarından Anadolu Efes forması giyen Amerikalı profesyonel basketbolcu. Kolej basketbolunu UCLA Bruins takımında oynamıştır.

Tyler Deon Honeycutt 15 Temmuz 1990'da dünyaya geldi. Son olarak Basketbol Süper Ligi (BSL) ve EuroLeague takımlarından Anadolu Efes forması giyen Amerikalı profesyonel basketbolcu. Kolej basketbolunu UCLA Bruins takımında oynamıştır.

Honeycutt, California'daki Sylmar Lisesi'ne katıldı. Dört yıldızlı bir üyesi olarak kabul edilen Honeycutt, 2009'da ulusun önde gelen 4 numaralı oyuncusu ve 28. sıradaki oyuncu oldu. Los Angeles California Üniversitesi'nde (UCLA) birinci sınıfta, 18 yaşında başlayarak 26 maçta oynadı ve takım başına 6,5 ​​reboundta liderlik yaptı. Pac-10 All-Freshman takımına seçildi. İkinci sene ise önemli ölçüde iyileşti, takım ortak-MVP, ilk takım All-Pac-10 oyuncusu seçildi, oyun başına ortalama 12.8 puan kazandı ve konferansı oyun başına 2,1 ile bloklara taşıdı. Sezon sonunda NBA taslağını ilan etti.


20 Şubat 2013'te Honeycutt, Patrick Patterson, Toney Douglas ve Cole Aldrich'in karşılığında Thomas Robinson ve Francisco García ile birlikte Houston Rockets'e takıldı. 24 Şubat 2013'te, D-League'in Rio Grande Vadisi Viper'larına atandı. 5 Mart 2013'te Rockets tarafından feragat edildi, böylece Aaron Brooks'u imzaladılar. Ardından Viper'lara yeniden katıldı.

Ağustos 2013'te Honeycutt, İsrail Süper Ligi'ne yeni terfi eden Ironi Nes Ziona ile imzaladı. 8 Temmuz 2014'te Rus takımı Khimki ile iki yıllık bir anlaşma imzaladı. 22 Temmuz 2016'da Honeycutt, Türk kulübü Anadolu Efes ile 1 + 1 anlaşma imzaladı. 28 Haziran 2017'de Efes, Honeycutt ile olan anlaşmasını resmen iptal etti ve oyuncu serbest bir oyuncu oldu.

14 Temmuz 2017'de Honeycutt, Khimki'ye döndü. 2017–18 sezonunda bir sözleşme imzaladı.

Yorumlar