Trabzon'da fırtına koptu: 4-2

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Kasımpaşa'yı ağırlayan Trabzonspor 2-0 geriye düştüğü maçta rakibini Burak ve Rodallega'nın ikişer golü ile 4-2 yendi ve iki hafta aradan sonra kazandı.

Galatasaray maçı sonrası önce Alanyaspor'a, ardından da Göztepe'ye mağlup olan Trabzonspor evinde konuk ettiği Kasımpaşa karşısında da 2-0 yenik duruma düştü ancak yılmadı. Bordo mavililer ilk yarı bitmeden Burak ile farkı bire indirdi. İkinci devrede adeta fırtına koparan Trabzonspor Rodallega'nın frikikten attığı golle eşitliği yakaladı. Pereira'nın ortasında jeneriklik bir rovaşeta ile takımını öne geçiren Kolombiyalıdan sonra sahaya bir kez daha Burak Yılmaz çıktı ve skoru tayin etti: 4-2

Maçtan dakikalar

11. dakikada Burak Yılmaz, Rodallega ile bir duvar pası denedi. Seken top ceza alanı kale önüne havalandı. Burak tekrar yükseldi. Son anda defans uzaklaştırmayı başardı. 

13. dakikada Trabzonspor etkili geldi. Sağdan orta geldi. Arka direkte Burak indirdi. Sağdan topu takip eden Pereira golünü attı ancak ofsayt bayrağı kalktı. 

16. dakikada Trabzonspor'da sağdan korner kullanıldı. Ceza alanı içinde bomboş kalan Rodallega kafayı vurdu. Top üstten az farkla auta gitti. 

20. dakikada Kasımpaşa orta alana yakın bölgeden duran topu kullandı. Eduok kafayı vurdu. Top kalecide kaldı. 

21. dakikada Burak Yılmaz sağdan geldi. Yerden ceza alanına pasını attı. Ceza alanı önüne açılan topa Novak çok sert vurdu. Top sağdan auta gitti. 

22. dakikada Kasımpaşa gole yaklaştı. Eduok ceza alanı dışından sert vurdu. Top kaleci Onur'dan sekti. Ardından boşta kalan topa Trezeguet dokundu. Pereira son anda çizgiden golü önledi.

23. dakikada Rodallega kaleyi karşısına alıp sert ve isabetli vurdu. Top kaleci Ramazan'da kaldı. ,

24. dakikada Trabzonspor orta alana yakın bölgeden duran top kullandı. Toure içeride bomboş kaldı. Kafayı vurdu. Top üst direkten auta gitti. 

27. dakikada Trabzonspor yarı alanının solunda topla buluşan İlhan, kaleci Onur'u önde görüp aşırtma vuruşu yolladı ancak Onur kontrolü sağladı. 

30. dakikada Kasımpaşa'da Eduok, ceza sahası önünde topla buluştu. Sert ve düzgün bir vuruş yapan Nijeryalı futbolcu Onur'u mağlup etmeyi başardı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

33. dakikada Sosa, ceza alanına koşan Burak Yılmaz gördü. Ancak ondan önce kaleci Ramazan zamanında yükseldi ve topun kontrolünü sağladı. 

37. dakikada Mbaye Diagne'nin harika ara pasında savunma arkasına sarkan Trezeguet kaleci Onur'la karşı karşıya kaldı. Mısrılı futbolcu hata yapmadı ve skoru 2-0' a getirdi.

44. dakikada Jose Pereira'nın sağ kanattan yaptığı ortaya güzel bir kafa vuruşu yapan Burak Yılmaz, farkı 1'e indirdi.

İlk yarı 2-1 sona erdi.

İkinci yarı başladı. 46. dakikada Amiri'nin pasında Abdülkadir sağdan son çizgiye indi. Yerden ortaladı. Son anda Ramazan tokatladı. Ardından Rodallega vuramadan defans kornere çeldi. 

52.dakikada Burak Yılmaz ceza sahasının tam çizgisinde yapılan faul sonrası yerde kaldı. Sol çaprazdan kullanılan serbest vuruşta topun başına Rodallega geçti. Kolombiyalı forvetin şutu ağlarla buluştu ve skor 2-2'ye geldi.

54. dakikada Burak Yılmaz solda topu aldı. Boş alanı kullanıp ceza alanına girdi. Son çizgiden ortaladı. Top kaleci Ramazan'da kaldı. 

72. dakikada Trabzonspor mükemmel bir gol attı. Pereira sağdan ortaladı, Rodallega rövaşata ile müthiş bir gol attı

73. dakikada bu kez sahneye golüc futbolcu Burak Yılmaz çıktı ve skor 4-2 oldu.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Trabzonspor, 2-0 geriye düştüğü Kasımpaşa mücadelesini 4-2 kazanarak müthiş bir ger dönüşe imza attı.

Yorumlar