Şimdi Susmak Zamanı hangi kanalda? Oyuncu kadrosu ve karakterleri

Şimdi Susmak Zamanı hangi kanalda sorusu izleyiciler tarafından merak ediliyor. Şimdi Susmak Zamanı oyuncu kadrosu ve karakterleri ile ilgili tüm detaylar Ajanshaber.com'da.

Tüm televizyon kanalları yaz dönemine girdiğimiz şu günlerde yaz dizileriyle ilgili çalışmalarını hızlandırdı. Kış dizilerinin sezon finali yapmasının ardından günlerdeki boşluk yaz dizileriyle doldurulacak. Şimdi Susmak Zamanı dizisi yakında izleyiciyle buluşacak. İzleyiciler şimdiden Şimdi Susmak Zamanı hangi kanalda yayınlanacak sorusunu sormaya başladı. Fox TV'de yaz dizilerine önem veren kanallar arasında yer alıyor. Şimdi Susmak Zamanı oyuncu kadrosu ile de dikkat çekeceğe benziyor. Şimdi Susmak Zamanı karakterleri ile ilgili merak ettiğiniz tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

ŞİMDİ SUSMAK ZAMANI HANGİ KANALDA?

Yaz dönemi yaklaştıkça tüm televizyon kanalları sezon finali yada final yapan dizilerin boşluğunu yaz dizileriyle doldurmaya hazırlanıyor. Fox TV'de yaz dizilerine oldukça önem veriyor. Kanal, Bir Mucize Olsun dizisinin final yapmasının ardından cuma akşamları oluşan boşluğu doldurmak için kolları sıvadı. Fox cuma günleri Şimdi Susmak Zamanı isimli diziyi izleyiciyle buluşturacak.

ŞİMDİ SUSMAK ZAMANI OYUNCU KADROSU

Fox TV, bu sezon Kadın ve Savaşçı dizileri dışında başarılı bir sezon geçirmedi. Kanalın yeni başlayan projeleri düşük reytinglerden dolayı bir bir final yaptı. Adı Zehra dizisi de kısa süre içinde final yapmaya hazırlanıyor. Kanalların çok çetin geçen reyting savaşında artık tüm diziler için başarı çıtası oldukça yükseldi. Şimdi Susmak Zamanı oyuncuları henüz belli olmadı. Belli olduğunda sizlere duyuracağız.


Bir dizi projesinin tutması için öncelikle senaryosunun sıra dışı olması gerekiyor. Oyuncu kadrosunun da özenle seçilmesi en önemli koşullardan. Tabi sadece bunlar yeterli değil. Senaryo ve oyuncu uyumu her şeyden önce geliyor. Dizideki karakterler hikayede anlatılan karakterlere göre seçilir ve izleyiciye başarıyla yansıtırsa dizi uzun ömürlü olur. Aksi takdirde dizi kısa süre içinde final yapmak zorunda kalacaktır. Bu neden Şimdi Susmak Zamanı oyuncuları, oyuncu kadrosu ve konusu titizlikle seçiliyor.

FOX TV HAKKINDA

FOX, News Corporation'ın Türkiye'de yayın yapan televizyon kanalı. 22 Nisan 1993'te yayın hayatına başlayan İhlas Holding'in yayın kuruluşu olan TGRT'nin yayın haklarının devredilmesinden sonra aynı frekans üzerine 24 Şubat 2007 tarihinde kurulmuştur. Yayına girdiği günden bu yana yaptığı yayınlarla dikkat çekmiştir.

Yorumlar