Okan Çabalar kimdir? Ne oldu, kaç yaşında ve aslen nereli?

Son olarak Organize İşler 2 filminin oyuncu kadrosunda bulunan oyuncuyla ilgili Okan Çabalar kimdir sorusu merak edilmeye başlandı. Okan Çabalar ne oldu, kaç yaşında ve aslen nereli sorularının yanıtı Ajanshaber.com'da.

Son dönemlerde ekranların dikkat çeken isimlerinden birisi olan Okan Çabalar son olarak Organize İşler 2 kadrosunda yer aldı. Sette yaşanan kaza ünlü oyuncunun hayranlarını meraklandırdı. Ünlü oyuncuyu tanımayan isimler ise Okan Çabalar kimdir sorusunun yanıtını merak etmeye başladı. Yalan Dünya gibi komedi projeleriyle ismini duyuran Okan Çabalar ne oldu sorusu merak konusu oldu. Okan Çabalar'ın camdan atlama sahnesinde dublörü yerine geçti. Dublörün talihsiz bir şekilde yaralanmasının ardından sette paniğe neden oldu. İnsanlar Okan Çabalar kaç yaşında, Okan Çabalar aslen nereli sorularına yanıt aramaya başladı. 

OKAN ÇABALAR KİMDİR?

Organize işler 2 setinde yaşanan talihsiz kaza ünlü oyuncunun hayranlarının meraklanmasına sebep oldu. Organize İşler 2: Sazan Sarmalı filminin çekimlerine tüm hızıyla devam ederken Okan Çabalar'ın dublörünün talihsiz bir kaza yaşaması sette panik havası yarattı. Başında yarık ve bileklerinde kesik olduğu tespit eden dublör hastaneye kaldırıldı.

OKAN ÇABALAR KAÇ YAŞINDA?

Okan Çabalar, 11 Ağustos 1980 tarihinde öğretmen bir anne babanın çocuğu olarak dünyaya geldi. Okan Çabalar, ilk olarak 2012 yapımı Hayvanlar Alemi ile ismini duyurmuştu. Dokuz Eylül Üniversitesi'nden iki yıllık satış yönetimi bölümünü okuyarak mezun oldu. Barmenlik, balıkçılık, satış danışmanlığı gibi işlerde çalıştı.

Tiyatro hayatına İzmir’de amatör tiyatro çalışmalarıyla başladı. Işıl Kasapoğlu‘nun İzmir’deki “Bir Varmış Hiç Yokmuş” adlı oyununun seçmelerine girdi, kazandı. Daha sonra . İzmir Sanat Tiyatrosu, Aysa Prodüksiyon Çocuk Tiyatrosu ve Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu’nda oyunculuk yaptı. Ardından prodüksiyon tiyatrosuna girdi. Gişecilikten tutun da afiş asmaya kadar birçok iş yaptı. Sonra oranın sahibi onu Sumru Yavrucuk‘la tanıştırdı. Onun asistanı oldu.

OKAN ÇABALAR ASLEN NERELİ?

Aslen İzmirli olan Okan Çabalar bir süre sonra İstanbul‘a gelme kararı aldı. Bir oyun yazdı. Dört kişilik bir ekip, 15 gün içinde oyunu çıkardı ve oynadı. 2011 yılında “5’er Beşer” adlı tv dizisinde oynarken Gülse Birsel tarafından beğenilip yeni teklifler aldı.

Ata Demirer‘in baş rolünü oynadığı Eyyvah Eyvah ve Eyyvah Eyvah 2 filmlerinde rol aldı. 2010yılında BKM bünyesinde televizyonda yayınlanan Şen Yuva dizisinde oynadığı Tankut Sıkıcan karakteri ile geniş bir hayran kitlesine ulaştı ve yine 2011 yılında televizyonda yayınlanan 5 er Beşer projesindeki oyunculuğu ve yarattığı tiplemeler ile dikkat çekti.

Okan Çabalar, 2012 – 2014 yılları arasında “Yalan Dünya” dizisinde Gülse Birsel‘in Çabalar için özel olarak yazdığı bir karakter olan Bünyamin’i canlandırdı. Dizide Altan Erkekli, Olgun Şimşek, Gülse Birsel, Hasibe Eren, Rutkay Aziz, Gonca Vuslateri, Gupse Özay, Sarp Apak, İrem Sak, Füsun Demirel, Bartu Küçükçağlayan ile beraber oynadı.

Yorumlar