Murat Özdemir'den Acun Ilıcalı tehdidi

İnfial görüntüler ile gündeme çığ gibi düşen Murat Özdemir, önceden Acun Ilıcalı'yı tehdit etmiş.

Geçtiğimiz haftalarda gündemi epeyce meşgul eden Murat Özdemir'in son vakası papağana işkence etmesi olmuştu. Evcil papağanına işkence ederek canlı yayın yapan Özdemir, gözaltına alındıktan kısa süre serbest bırakılıp hemen ardından savcılık tarafından akıl hastanesine sevk edilmişti.

Bu olaylar yaşanmadan birkaç ay evvel, Murat Özdemir Instagram'da yaptığı canlı yayınında Acun Ilıcalı'yı tehdit ettiği ortaya çıktı.

DIŞARIYA ÇIKARTMA AKLIN VAR İSE ÖLDÜR

Masterchef programından yaptığı hareketler yüzünden kovulan Özdemir, bunun vaziyetin sorumlusunun Acun olduğuna inanıyordu. Özdemir söz konusu canlı yayınında "Aklın varsa içeride öldür beni, dışarıya çıkartma dedi."

Sonra, Acun Ilıcalı'yı kast ederek "bekle beni" açıklamalarını yaptı. Gündemde olan videonun aralık tarihinin başlarında yayınlandığı birimler tarafından tespit edildi. Skandallara imza attığı tüm kamuoyu tarafından duyuldu.

ACUN AÇIKLAMALARI

Murat Özdemir olaylarından sonra açıklama yapma ihtiyacı duyan Acun, "Çok üzücü bir olay, içim parçalandı. Ben de bir hayvan severim. Ofisimizde iki tane kedimiz var. Mümkün olduğu kadar hayvanlarla vakit geçirmeyi, onlardan enerji almayı seviyorum. Konuyu benimle bağlamaya çalışanlar var. Biraz bana anlamsız geliyor. Nasıl bugün herhangi bir TV kanalındaki yarışma da ya da bir dizide yaşanan bir skandal olduğu zaman kanalın sahibi gündeme getirilmiyorsa, benim gündeme getirilmemi şaşkınlıkla karşılıyorum." sözlerine yer verdi.

Survivor'a alınmadığı için sinirlenen ardından "bunalıma girdim" diyen Özdemir hakkında “Survivor’a katılması hiçbir zaman konu olmadı. O da saçma sapan bir dedikodu. Biz dedikodularla ve söylentilerle yaşamaya alıştık. Ama şunu iyi bilsinler biz hiçbir zaman reytingi bazı değerler önünde tutmadık. “ dedi.

Yorumlar