Kalbimin Sultanı hangi kanalda? Oyuncu kadrosu ve karakterleri

İzleyiciler Kalbimin Sultanı hangi kanalda başlayacak sorusunun cevabını merak ediyor. Kalbimin Sultanı oyuncu kadrosu ve karakterleri ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor.

Kalbimin Sultanı dizisi yaz sezonuna damgasını vurmaya hazırlanıyor. İzleyiciler şimdiden Kalbimin Sultanı hangi kanalda yayınlanacak sorusuna yanıt bekliyor. Dizinin yayınlanacağı kanal belli oldu. Kalbimin Sultanı dizisi Star TV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. Kalbimin Sultanı oyuncu kadrosu ile de gündeme gelen dizilerden birisi olmayı başardı. Oyuncu kadrosunda Emel Çölgezen, Tansel Öngel, Beste Kökdemir, Tuncel Salman, Taner Rumeli ve Bülent Seyran gibi isimler yer alacak. Kalbimin Sultan karakterleri ile ilgili merak ettiğiniz tüm detaylar haberimizde.

KALBİMİN SULTANI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Birçok kişi Kalbimin Sultanı hangi kanalda yayınlanacak sorusuna yanıt bekliyordu. Merakla beklenen dizi Star TV ekranlarında yayınlanacak. Şimdi insanlar dizinin konusu ve oyuncu kadrosuna ilişkin internette araştırma yapmaya başladı. İşte merak edilen tüm detaylar...

KALBİMİN SAHİBİ KONUSU

Biri Osmanlı Hükümdarı, diğeri Batılı, özgürlüğüne düşkün bir Rus kızı... Mahmud ve Anna... Bir Osmanlı Hükümdarı ile bir Rus kızının masalını anlatan Kalbimin Sultanı’nda ilkel bulduğu hareme muhbir olarak girmek zorunda kalan Anna, ancak masallarda yaşanacak büyük bir aşkın eline düşer.

KALBİMİN SAHİBİ OYUNCU KADROSU

Başrollerini Ali Ersan Duru ve Aleksandra Nikiforova’nın paylaştığı Kalbimin Sultanı projesinde ikiliye, Emel Çölgezen, Tansel Öngel, Beste Kökdemir, Tuncel Salman, Taner Rumeli, Bülent Seyran, Sadi Celil Cengiz başta olmak üzere Rusya’da birçok önemli projede yer almış Shcherbina Dmitry, Rudensky Andrey, Sokolovsky Alexander gibi Rus ve Türk başarılı oyuncular eşlik ediyor.

KALBİMİN SAHİBİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Senaryosunu Özlem İnci Hekimoğlu, Nil Güleç Ünsal ve Atilla Ünsal’ın kaleme aldığı Kalbimin Sultanı 13 Haziran Çarşamba 20.00'da Star ekranlarında olacak.

ALEKSANDRA NİKİFOROVA GÖZDE KARAKTERLER ARASINDA YER ALIYOR

Cihanı saran bir aşk masalı için geri sayım başladı. İlk Türk-Rus ortak yapımı proje olma özelliği taşıyan Kalbimin Sultanı dizisi, 13 Haziran Çarşamba günü Star ekranlarında seyirci ile buluşacak. Dizide Anna karakterini canlandıran Aleksandra Nikiforova şimdiden seyircinin beğenisini kazandı. 25 yaşındaki genç oyuncu rolü için 2,5 ay gibi kısa bir sürede Türkçe öğrenerek kendi sahnelerini kendi sesiyle oynayarak oyunculuktaki başarısını da gösterdi.

Yorumlar