Gözde Mutluer kimdir? Kaç yaşında ve aslen nereli?

4N1K İlk Aşk'ın dikkat çeken oyuncusuyla ilgili Gözde Mutluer kimdir sorusu sıkça soruluyor. Gözde Mutluer kaç yaşında ve aslen nereli sorularının cevabını Ajanshaber.com'da bulabilirsiniz.

Fox TV yaz dizileriyle şimdiden dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Fox TV ekranlarında bu hafta yayınlanacak olan 4N1K İlk Aşk dizisi oyuncu kadrosuyla göz dolduruyor. Dizinin dikkat çeken isimlerinden birisi de Gözde Mutluer isimli genç oyuncu oluyor. Dizi kariyerine 2009 yılında Melekler Korusun dizisiyle başlayan genç oyuncuyla ilgili Gözde Mutluer kimdir sorusu insanlar tarafından araştırılıyor. Mutluer, Oğuzhan Koç'un Ayy Ben Hala Rüyada klibinde oynayarak dikkat çekmişti. Oyuncuyla ilgili merak edilen soruların başında Gözde Mutluer kaç yaşında ve Gözde Mutluer aslen nereli soruları yer alıyor. İşte Gözde Mutluer ile ilgili merak ettiğiniz tüm detaylar...

GÖZDE MUTLUER KİMDİR?

4N1K dizisinde Yaprak Ayvaz karakterini canlandıracak olan oyuncuyla ilgili Gözde Mutluer kimdir sorusu soruluyor. Ajans Haber ekibi olarak bizde bu haberimizde sizler için Gözde Mutluer ile ilgili merak edilen tüm detayları derledik. İşte ünlü oyuncunun hayatıyla ilgili merak edilenler...



Gözde Mutluer, 1991 yılında doğan Gözde Mutluer Marmara Üniversitesi’ne Sinema TV bölümünde okudu. 2008 yılından bu yana Biskrem, Ülker Çikolata, Avea, Algida, Rocca, Turkcell gibi pek çok önemli markanın reklamlarında oynadı. Dizi çalışmalarına 2009 yılında Show TV’de yayınlanan Melekler Korusun'la başladı. 

Tövbeler Tövbesi, Lale Devri, Bebek İşi, Not Defteri, Aşkın Kanunu, Bana Baba Dedi, Asla Vazgeçmem ve Kördüğüm dizileriyle televizyondaki çalışmalarına devam etti. Beyaz perdede ise Mert Baykal’ın yönetmenliğini yaptığı Kardeşim Benim filmiyle ilk kez sinema seyircisiyle buluştu. 2017 yılında 4N1K’nın Yaprak’ı olarak izleyici karşısına çıktı. Yaprak karakteriyle seyircinin büyük ilgisini toplayan oyuncu, 4N1K’nın ikinci filmi ve dizisinde de Yaprak Ayvaz isimli karakteri ile başrolü üstlendi. Gözde Mutluer aynı zamanda kadın portreleri ve manzaralar üzerine yaptığı illüstrasyonlarla resim çalışmaları da yapıyor. Sıla’nın albüm kapakları için çizimler yapan oyuncu, şarkıcının bir klibinin de yönetmenliğini üstlendi.


GÖZDE MUTLUER'İN OYNADIĞI DİZİLER

4N1K - Yaprak - 2018
Kördüğüm - 2016
Asla Vazgeçmem - Yağmur - 2015-16
Bana Baba Dedi - 2015
Aşkın Kanunu - 2014
Not Defteri - 2014
Bebek İşi - 2013
Lale Devri - 2012
Tövbeler Tövbesi - Songül - 2011
Melekler Korusun - Işıl - 2009

GÖZDE MUTLUER'İN OYNADIĞI FİLMLER

4N1K 2 - Yaprak - 2018
4N1K - Yaprak - 2017
Kardeşim Benim - Ayşe - 2015
Benimle Oynar Mısın? - Sıla -2013
Dağ - Pelin - 2012

Yorumlar