Diriliş Ertuğrul 9 Ocak'ta neden yeni bölüm yok? Tüm detaylar...

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm ne zaman? Diriliş Ertuğrul 9 Ocak'ta yayınlanacak mı? Dizinin yeni bölümünü bekleyen hayranlar tüm detayları bilmek istiyor... Diriliş Ertuğrul neden yayında değil?

Türkiye'de TRT 1 ekranlarının en sevilen tarih konulu dizisi Diriliş Ertuğrul 9 Ocak çarşamba günü neden yayınlanmayacak? Reyting rekorlarında zirvelere oynayan Diriliş Ertuğrul izleyicisi için kötü haberler geldi. Peki Diriliş Ertuğrul 'un yeni bölümü neden yayınlanmıyor?

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm ne zaman? 9 Ocakta yayınlanmayacak mı?

TRT 1 ekranlarında yayınlanıp izleyicilerinin kalplerini fetheden Diriliş Ertuğrul 9 Ocak neden yok sorusu herkes tarafından merak ediliyor. Daha önce haberlerde yer alan, tüm kanalların ortak aldığı ile yeni bölüm yayınlamama kararı ile TRT 1, hız kesmeden dizilerinin yeni bölümlerini yayınlanacağını kamuoyuna duyurmuştu. Türkiye'de söz konusu kanalların yeni bölümlerinin yayınlanmaması üzerine TRT 1'in Payitaht Abdülhamid, Diriliş Ertuğrul, Vuslat, Elimi Bırakma gibi dizilerinin son zamanlarda fazlasıyla rağbet görmesi bekleniyordu. TRT 1 bu hafta takipçilerini fazlasıyla üzdü. Diriliş Ertuğrul yeni bölüm yayınlanmama sebebi üzerine herhangi bir resmi açıklama gelmedi. Diriliş Ertuğrul yeni bölümü ne zaman? Yayınlandığı günden beri reyting rekorlarını arka arkaya kıran Diriliş Ertuğrul dizisi yeni bölümüyle 16 Ocak 2019 çarşamba akşamı izleyicileriyle buluşacak. Bu bağlamda o hafta da diziler yayınlanmadığı için rekabet seviyesi fazlasıyla düşük olacak.

Tarih konulu Diriliş Ertuğrul dizisi yeni bölümüyle 16 Ocak'ta TRT 1 ekranlarında olacak.

 

Yorumlar