Biletlerin tükenmesinin ardından ek sefer satışları başladı

Kurban Bayramı tatili öncesinde tüm biletlerin tükendiği açıklandı. Bu gelişme üzerine firmalar 6 bin ek sefer açtı ve bu seferler için de bilet satışları başladı.

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala, seyahat planı yapanlar nedeniyle tüm otobüs biletlerinin tükendiği açıklandı. Konuyla ilgili açıklama yapan TOF Genel Başkanı Yıldırım, "Okullar açılmadan son tatilini yapmak isteyen yolcuların yoğun talebi nedeniyle biletler tükendi." dedi.

OTOBÜS FİRMALARININ HEDEFİ 10 MİLYON YOLCU

9 günlük Kurban Bayramı tatilinde otobüs firmaları 10 milyon yolcu hedefliyor. Firmalar, vatandaşların mağdur olmaması amacıyla 6 bin ek sefer için bilet satışlarına başladı.

Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Genel Başkanı ve TOBB Karayolu Yolcu Taşımacılığı Sektör Meclis Başkanı Mustafa Yıldırım Kurban Bayramı öncesinde açıklamalarda bulundu.

YOLCULUK PERŞEMBE AKŞAMI BAŞLIYOR

Yaz tatilinin son dönemine denk gelen Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılması dolayısıyla yolculukların 8 Eylül Perşembe akşamı başlayacağını söyledi.

SON TATİL TALEBİ BİLETLERİ TÜKETTİ

Okulların 19 Eylül’de açılacağını anımsatan Yıldırım, "Okullar açılmadan son tatilini yapmak isteyen yolcuların talepleri dolayısıyla otobüs biletleri tükendi." dedi.

KAMUDA DARBE NEDENİYLE ERTELENEN TATİLLER VAR

Darbe girişimi nedeniyle kamuda ertelenen yıllık izinleri hatırlatan Yıldırım, bu sebeple tatil sezonunun geç başladığını ifade etti. Yıldırım, yaz sezonunun son tatilini yapmak isteyen yolcular tarafından özellikle tatil yörelerine olan otobüs seferlerine talebin arttığını kaydetti.

6 BİN EK SEFER SATIŞLARI BAŞLADI 

Mustafa Yıldırım, 9-10-11 ve 12 Eylül itibarıyla otobüs biletlerinin tükendiğini belirterek, "10 milyon yolcuyu hedefleyen otobüs firmaları, vatandaşların mağdur olmaması amacıyla 6 bin ek sefer için bilet satışlarına başladı." diye konuştu.

Yorumlar