Devrim Murat Aksoy kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Silahlı saldırıya uğrayan Osmaniye Ticaret Odası başkanıyla ilgili Devrim Murat Aksoy kimdir sorusu sıkça sorulmaya başlandı. Devrim Murat Aksoy kaç yaşında ve nereli sorularının yanıtı Ajanshaber.com'da.

Osmaniye Ticaret Odası başkanı ve başkan yardımcısına bugün silahlı saldırı düzenlendi. Silahlı saldırı sonrasında Osmaniye Ticaret Odası başkanı Devrim Murat Aksoy yaralanırken, başkan yardımcısı hayatını kaybetti. Yaşanan saldırının ardından insanlar Osmaniye Ticaret Odası başkanı Devrim Murat Aksoy kimdir sorusunu sıkça sormaya başladı. Devrim Murat Aksoy kaç yaşında ve nereli soruları da vatandaşlar tarafında merak edilen sorular arasında yer alıyor. Ajans Haber olarak bu haberimizde sizler için Devrim Murat Aksoy hakkındaki tüm detayları derledik.

DEVRİM MURAT AKSOY KİMDİR?

Osmaniye Ticaret Odası'na düzenlenen silahlı saldırıda Osmaniye Ticaret Odası Başkanı Devrim Murat Aksoy yaralandı. Saldırı sırasında vurulan Başkan Yardımcısı Hasan Ersoy hastanede hayatını kaybetti. İnsanlar Osmaniye Ticaret Odası Başkanı Devrim Murat Aksoy kimdir sorusuna yanıt aramaya başladı.

Devrim Murat Aksoy, BP Aksoy Petrol işletmeciliği yapmıştır. 6 Mart 2018'de Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına aday olduğunu belirten BP Aksoy Petrol işletmecisi Devrim Murat Aksoy, büyük hedef ve projeler ile yola çıktıklarını, ekip arkadaşlarının da bu şekilde hareket ettiğini ifade etmişti. Osmaniye Ticaret Odası’nın resmi sitesinde Devrim Aksoy’un yayınladığı mesaj şu şekildedir: 

"Ticaret ve Sanayi Odaları; üyelerinin müşterek ihtiyaçlarını karşılamak, meslekî faaliyetlerini kolaylaştırmak amacıyla kurulmuş, tüzel kişiliğe sahip kamu kurumu niteliğinde meslek kuruluşlarıdır. Buradan hareketle Ticaret ve Sanayi Odasının yapacağı çalışmalarda hedef kitlesi üyeleridir. Buna göre OTSO Yönetim Kurulu olarak; misyonumuz üyelerimize hizmet ilkelerinden ödün vermeden, ilimiz ve buna bağlı olarak ülkemiz ekonomisini geliştirmek maksatlı, kurumsal bir yapı içerisinde; kaliteli, faydalı ve hızlı bir şekilde hizmet sunabilmektir. Devraldığımız görevde üyelerimize en iyi şekilde hizmet edebilmek maksadıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Önceliğimiz her zaman üyelerimize yönelik hizmetlerin arttırılması yönünde olacaktır. Üstlendiğimiz görevde gelişen ve kalkınan bir Osmaniye için çaba gösterip, ilimizin ekonomik ve sosyal anlamda ülkemiz sıralamasında daha üst seviyelerde yer alması için çalışacağız. Bu vesile ile yeni yönetimimizin başta Odamız üyeleri olmak üzere, ilimiz için hayırlı olmasını dileriz. Saygılarımla,

Devrim AKSOY - Osmaniye Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı"

Yorumlar