Danla Bilic takipçilerine seslendi: "Bana sahip çıkın"

Geçtiğimiz ay "Çocukları Taciz ve Sosyal Medyadan Koruma Derneği" tarafından Kerimcan Durmaz, Enes Batur ve Danla Bilic hakkında "çocuklara kötü örnek oluyorlar" gerekçesiyle suç duyurusunda bulunmuştu.

YouTube kanalı üzerinden sohbet ve makyaj videoları yayınlayan ünlü fenomen Danla Biliç, geçtiğimiz ay çocuklara kötü örnek olduğu gerekçesiyle mahkemeye verilmesinin ardından ilk videosunu bugün yayınladı.

"PSİKOLOJİM BOZULDU"

Yeni stüdyosunda eski formatıyla video çekmeye kaldığı yerden devam eden Danla Bilic ''Allah çarpsın psikolojimi bozdular. Dışarda arkadaşımla konuşurken yanlış bişey der miyim die düşünüyorum. Psikolojim bozuldu! Evde kendi kendime konuşurken 'Allah'ım şuan yanlış bir şey dedim mi?' diye düşünür oldum. Eee ama yeter. Laf edemiyoruz. Hiçbir muhabbet yapamıyoruz. Bu ne ya... Her şeyi düşünür oldum düşünmek zorunda değilim! Öğretmen miyim ben ya, neden her şey örnek olmak zorundayım?''

"BU KIZA SAHİP ÇIKALIM"

Danla Biliç son yayınladığı videoda takipçilerine seslenerek '' Hepinizi çok seviyorum. Eğer arkamda durursanız, bana destek ve sahip çıkarsanız, gerçekten artık rahat rahat konuşabildiğim videolar çekmek istiyorum. Lütfen bu kıza sahip çıkalım. Sahipsiz sandılar beni yemeğe kalktılar. Yedirmem... Sizde yedirmeyin. Lütfen bu zamana kadar herkese birlikte salladık. Birlikte sallamaya devam edelim.'' dedi.

Yorumlar