Çukur 34. yeni bölüm fragmanı ile Vartolu'ya ne olacak?

Show TV'nin sevilen dizisi Çukur 34. bölüm fragmanı yayına girdi mi sorusu ilgi odağı oldu. Çukur yeni bölüm fragmanı ile ilgili her şey Ajanshaber.com'da.

Show TV'nin sevilen dizilerinden birisi Çukur harika bir sezon finaliyle ekranlara kısa bir süreliğine veda etti. Çukur 34. bölüm fragmanı yayında mı sorusu izleyicilerin şimdi merakla beklediği sorulardan birisi oldu. Çukur'da sezon finalinde fırtına son kez koptu. Çukur, Vartolu ile Koçovalı arasında büyük bir sıkışma yaşadı. İdris Koçovalı, Oğlu Selim’in ihanetiyle hayatının en büyük yıkımını yaşadı. Yamaç, savaşmaya devam ederken büyük olaylar ardı ardına gelişmeye başladı. Çukur yeni bölüm fragmanı ile neler olacağı merak konusu oldu.

ÇUKUR 34. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA MI?

Çukur büyük sezon finalinde büyük fırtına koptu. Çukur'da fırtına son kez koptu. Çukur, Koçovalı ile Vartolu arasında büyük bir sıkışma yaşadı. Dizinin izleyicileri Çukur 34. bölüm fragmanı yayında mı sorusuna yanıt arıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz Show TV ve Çukur'un resmi sayfalarından yayınlanmadı. Fakat yayınlandığında sizlere duyuracağız. Dizinin yeni bölümü eylül ayında izleyici karşına çıkacak.

İDRİS KOÇOVALI OĞLU SELİM'İN İHANETİYLE SINANDI

Çukur, Koçovalı ile Vartolu arasında tarafının tam ortasında kalacak. Oğlu Selim’in ihanetiyle hayatının en büyük yıkımını yaşayan İdris Koçovalı, bu mücadelede mağlubiyetini ilan ederek Çukur’u Vartolu’ya bırakacak.

DÜĞÜN KOÇOVALILAR İÇİN NEFES OLDU

Yamaç, savaşmaya devam ederken Akşın ve Celasun’un düğünü Koçovalılar için bir nefes olacak. Tansiyonun yüksek olacağı sezon finalinde Çukur’un her karakterinin kendi finali ise büyük şaşkınlık yaratacak.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukur elden gitme tehlikesiyle karşı karşıya kalacak. Vartolu’nun meydan okuduğu İdris Koçovalı, hayatının en büyük darbesini alacak. Bu sırada mahallede yaşanan beklenmedik bir olay Yamaç ile Vartolu’nun bir arada mücadele etmesine neden olacak. Koçovalı Ailesi’nde yaşanan mutlu bir gelişme ise herkesin yüzünü güldürecek. Ancak Selim’in babası İdris Koçovalı’ya sunacağı teklif ekran başındakileri şoke ederken Nazım, Emrah, Vartolu ve Selim’in güç birliği karşısında Koçovalılar Çukur’u kurtarmada çaresiz kalacak.

SEZON FİNALİ GALAYLA YAPILDI

Çukur'un, 11 Haziran’da Haliç Kongre Merkezi’nde Tohum Otizm Vakfı yararına gerçekleşecek Sezon Finali Gala Gecesi'nde birçok ünlü sanatçı yer aldı. Toygar Işıklı ve orkestrası eşliğinde Gazapizm, Aras Bulut İynemli’yle, Gökhan Bölükçü, Nebil Sayın’la sahneye çıktı. Muhteşem konser Allame, Cem Adrian, Kubilay Aka, Melek Mosso, Eypio ve sürpriz isimlerle coşkuya dönüştü.

Yorumlar