Cem Özgün Karaman kimdir? Nereli ve kaç yaşında?

Show TV'de yayınlanacak olan Darısı Başımıza dizisinin oyuncusuyla ilgili Cem Özgün Karaman kimdir sorusu sıkça soruluyor. Cem Özgün Karaman nereli ve kaç yaşında sorularının cevabı Ajanshaber.com'da.

Show TV yaz dizilerine hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Yaz dizileri kapsamında Darısı Başımıza dizisi de izleyicileri ekran başına kitleyecek. Darısı Başımıza oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Dizi 4 Temmuz Çarşamba günü saat 20.00'de izleyici karşısına çıkacak. Dizinin oyuncularından olan Cem Özgün Karaman dikkat çeken isimlerin başında yer alıyor. Dizinin izleyicileri Cem Özgün Karaman kimdir sorusuna şimdiden yanıt aramaya başladı. Bizlerde bu haberimizde sizler için genç oyuncuyla ilgili detaylı bir derleme yaptık. Haberimizde Cem Özgün Karaman nereli ve kaç yaşında sorularının yanıtını bulabilirsiniz.

CEM ÖZGÜN KARAMAN KİMDİR?

Darısı Başımıza oyuncusuyla ilgili Cem Özgün Karaman kimdir sorusuna birçok izleyici yanıt arıyor. İşte Cem Özgün Karaman'ın hayat hikayesi...

Karaman, 15 Ocak 1988 yılında Adapazarı’nda dünyaya geldi. Basketbol ve tenis oynamayı seven Özgün, 1.81 boyunda, kahverengi gözlü ve Oğlak burcudur. Kocaeli Üniversitesi Jeoloji Mühendisliğini bitiren Karaman, su anda MBA masterına devam etmektedir. Lisans öğrenimi gördüğü zamanda oyunculuğa ilgi duymaya başladı ve eğitim almaya karar verdi. 2010 yılında ise ilk dizisi Çakıl Taşları ile adını duyurmuştur.

Üniversite öğrenimi gördüğü sırada oyunculuğa merak salan başarılı oyuncu günümüze dek pek çok farklı dizide kendisini göstermiştir. Uzun süredir beraber olduğu sevgilisi Pınar Kaya ile 2016 senesinde evlenmiştir.

CEM ÖZGÜN KARAMAN'IN OYNADIĞI DİZİLER

-2010 Elde Var Hayat (Caner)
-2010 Çakıl Taşları (Cenker)
-2014 Mihrap Yerinde (Ali)
-2015 Baba Candır (Emrecan)
-2018 Darısı Başımıza (Cem)


DARISI BAŞIMIZA OYUNCU KADROSU

İlk fragmanıyla beğeni toplayan Darısı Başımıza’dan ikinci fragman geldi. Merakla beklenen Darısı Başımıza'nın oyuncu kadrosunda pek çok ünlü isim var. Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Deniz Dargı’nın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Barış Yöş'ün oturduğu Show TV’nin merakla beklenen yeni dizisi “Darısı Başımıza”nın oyuncu kadrosu belli oldu. Çekimlerine İzmir’de başlanan dizinin başrollerini Ozan Dolunay, Elif Doğan ve Devrim Yakut paylaşırken, oyuncu kadrosunda Açelya Topaloğlu, Özgün Karaman, Nergis Kumbasar, İbrahim Kendirci, Sevinç Erbulak, Dilek Çelebi, Ulvi Alacakaptan, Yüksel Ünal, Burak Can, İlay Erkök, Gizem Ergün, Eda Başlamışlı gibi güçlü isimler yer alıyor.

Yorumlar