Beşiktaş’tan sıcak gelişme!

Pepe ile yollarını ayıran Beşiktaş’ta gözler devre arasını bekliyor. Beşiktaş’ta devre arasında birçok transfer işlemleri yapılacak. Öncelikli olarak takımdan gidecek olan oyunculara yönelen Beşiktaş yönetimi, ekonomik dengeyi sağlamak istiyor. Maliyeti takıma yüksek olan oyunculardan gelecek tekliflerin değerlendirileceği açıklandı.

Gerek yönetim ile gerekse de teknik direktör Şenol Güneş’in takdirini kazanan Brezilyalı Adriano için yeni teklif yapıldı. Beşiktaş yönetimi Adriano’nun başka takıma gitmesini istemiyor. Jübile yapmasını Beşiktaş’ta yapmasını isteyecek. Andriano haricinde de Ryal Babel’e teklif yapan Beşiktaş yönetimi, takımdan kalmasını çalışmalarını sürdürüyor.

Beşiktaş yönetimi öncelikli olarak forvet takviyesi yapacak. Adana Demirspor’da kiralık forma giyen Orkan’ı takıma katmak isteyene Beşiktaş Yönetimi, Kasımpaşa maçından sonra kadroya dahil edinmek futbolcular ile görüşme sağlanacak. Pepe’nin takımdan ayrılmasıyla stoper transferi yapacak olacak olan Beşiktaşta, sağ bebek için başka bir futbolcu ile anlaşma sağlayacak.

Yorumlar