Berkay Ateş kimdir? Nereli ve kaç yaşında?

Çukur dizisinde oynanacağı konuşulan oyuncuyla ilgili Berkay Ateş kimdir sorusu sıkça sorulmaya başlandı. Berkay Ateş nereli ve kaç yaşında sorularının cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi yeni sezon için oyuncu transferlerine başladı. Sezonu zirvede kapatan dizinin Berkay Ateş'i kadrosuna kattığı konuşuluyor. Fenomen dizinin takipçileri şimdiden Berkay Ateş kimdir sorusuna yanıt aramaya başladı. Erkan Kolçak Köstendil, Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz'in rol aldığı diziye transferi konuşulan oyuncunun hangi rolü canlandıracağı merak ediliyor. Berkay Ateş kaç yaşında ve nereli sorularının yanıtı izleyiciler tarafından merak ediliyor. İşte merak edilen tüm detaylar...

BERKAY ATEŞ KİMDİR?

Reyting rekorları kıran dizi Çukur yeni sezon için hazırlıklara başladı. Türkiye'nin sevilen dizisi Berkay Ateş'i kadrosuna dahil etti. İnsanlar bu gelişmenin ardından internette Berkay Ateş kimdir sorusuna yanıt aramaya başladı.


Berkay Ateş, 1987 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro bölümünde tamamlamıştır. Semaver Kumpanya’da oyunculuk eğitimi alan Berkay Ateş, ilk olarak Abluka sinema filmi ile kariyerine adımını atmıştır. 2016 yılında İstanbul Sokakları dizisinin kadrosunda yer almıştır. Son olarak Star Tv’de Anne dizisinde Cengiz karakterini canlandırmıştır.

ANNE DİZİSİNDEKİ PERFORMANSIYLA DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Çukur dizisi yeni sezon için kadrosunu güçlendiriyor. Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Dilan Çiçek Deniz gibi isimlerin rol aldığı dizinin kadrosuna, birçoğumuzun 'Anne' dizisindeki Cengiz karakteriyle tanıdığı Berkay Ateş dahil edildi.

BERKAY ATEŞ ÇUKUR DİZİSİNİN KADROSUNDA

Çukur'un 11 Haziran Pazaretsi yayınlanan sezon finalinde adeta katliam yaşanmış,Yamaç Koçovalı (Aras Bulut İynemli) Vartolu (Erkan Kolçak Köstendil), Aliço (Rıza Kocaoğlu) ve Sena Koçovalı'nın (Dilan Çiçek Deniz) dışındaki neredeyse bütün karakterler diziye veda etmişti. Dizinin yeni sezonunda rol alacak isim Berkay Ateş olduğu öne sürüldü. 31 yaşındaki Berkay Ateş son olarak Anne dizisinde Cengiz karakterine hayat vermişti.

ÇUKUR DİZİSİNİN KONUSU

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur. Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin küçük oğlu Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur’a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır. Yamaç yıllar önce Çukur’u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır. Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır. “Ölene kadar mutlu” olmak üzere bir araya gelen bu genç çiftin hayatına Çukur’un ve Yamaç’ın ailesinin yeniden girmesi ile hiçbir şey artık hayalini kurdukları gibi olmayacaktır

Yorumlar