The Walking Dead 7. sezon 1. bölüm nihayetinde FX'de başladı

The Walking Dead 7. sezon 1. bölümü nihayetinde başladı. Geçtiğimiz sezon merak uyandıracak bir şekilde final yapan Dead, izleyicilerine kötü haber verdi. Dünyaca ünlü dizi Türkiye'de sadece FX'den seyrede bilinecek.

Milyonlarca insanın merakla izlediği ve yeni sezonunun başlamasını beklediği The Walking Dead 7.sezon 1.bölüm, dün akşam ekranlardaydı. Çizgi romanın televizyon dizisi olarak uyarlandığı yıllara damgasını vuran ve milyonlarca izleyicisi olan zombi dizisi, geçtiğimiz sezon ilginç bir şekilde yaptığı finalin akabinde, herkeste büyük bir merak bırakmıştı. Trajik olaylarla dolu olan dizi, dün akşam ise milyonların huzuruna sunuldu. Dizi bu sene de Türkiye'nin yasal yayıncısı FX kanalından seyredilmeye başlandı. Negan tarafından ekipten kimin öldürüldüğü konusu 7. sezon 1. bölüme damgasını vurdu. Geçtiğimiz sezonda Amerika'da yayınlandıktan hemen sonra Türkiye'de de yayınlanan dizi aynı şekilde alt yazılı olarak hayranlarına ulaştırılabiliyordu. Telif haklarının Fox Channel'de olduğu dizi ile ilgili yayın yasağı haberi ise sezonun başladığı şu günlerde herkesi üzeceğe benzemekte. 

DİZİYE YASAK GELDİ

The Walking Dead altyazısı için de altyazı yayınlayan sitelere de ihtar gönderdi. Bu ihtar sonucu 6 yıldır The Walking Dead çevirisi yapan Nazo82 nickli çevirmen de bundan sonra The Walking Dead bölümlerinin çevirisini yapmayacağını açıkladı. Pazar günü başlayan dizinin bölümleri internette alt yazılı sitelerde dolaşamayacak. Üstelik bu ihtarname sadece online dizi sitelerini değil, Divxplanet ve Türkçe Altyazı gibi altyazı yayını yapan siteleri de kapsamakta.

DEAD 7. SEZON BOMBA GİBİ BAŞLADI 

Artık sadece FX'te yayınlanan dizi ile ilgili yeni sezon açıklamaları da yapıldı. Öyle ki The Walking Dead, artık eski senelere göre daha çok heyecan kapsayacak. Geçtiğimiz sezon Rick ve ekibinin kurtarıcılar tarafından kurtarılması sonrasında Negan'ın elinde olan isim merak konusu olmuştu. Sezon finali esnasında karanlık ekranda seçtiği kişiye vurarken çıkan seslerden başka birşey görünmeden final yapmıştı. 

 

TÜRKİYE'DE DE BAŞLADI

Dün akşam Amerika'da yayınlanan The Walking Dead 7. seon 1 .bölümü hemen akabinde de Türkiye'ye sunuldu. Negan elindeki sopa ile Glenn'i seçti. Aniden kafasına vurmaya başladı. Glenn Negan tarafından öldürülürken Rick ve ekibi gözyaşlarını tutamadı. Kısa süre içerisinde kafası tamamen parçalanan Glenn adıyla alışık olduğumu Koreli çocuk yeni sezonda olmayacak.  Ekrana dönmeye hazırlanan ve televizyon yayınının FOX Crime’da olacağı açıklanan Prison Break’in eski bölümleri kanalda yayınlanmaya devam ederken, American Horror Story ve The Exorcist dizilerinin bölümleri de ertesi günkü yayınlarıyla FOX Channels kanallarında yayınlanmaya devam ediyorlar. The Walking Dead de 24 Ekim Pazartesi akşamı FX’te yayınlanmaya başlayacak. 

Yorumlar