Survivor 2019 başlama tarihi ne zaman? Acun Ilıcalı Tarihi açıkladı

TV8 sevilen yarışma programı Survivor'ın yeni sezonu ile ilgili bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Acun Ilıcalı Survivor ve merak edilen tüm konulara açıklık getirdi.

TV8 de büyük ilgi ile takip edilen Survivor 2019 yılı için kadrolar henüz netleşmemiş olsa da programın yapımcısı ve sunucusu olan Acun Ilıcalı 2019 takvimine ilişkin son derece önemli açıklamalarda bulundu.

Kendisi ile yapılan kısa söyleşide merak edilen pek çok konuya cevap veren Acun Medya patronu yakın geçmişte sona eren Şeyma Subaşı ile olan evliliğine ilişkin soru kabul etmezken, Merakla takip edilen yarışma programı hakkında beklenen tarihi verdi.

Yarışma yeri hakkında da bilgiler veren Acun Ilıcalı mevsimsel koşullardan etkilenmemek için bu yılda prime time olarak nitelendirilen okulların ilk yarıyıl dönemini işaret etmiş durumda. Beklenen konu hakkında net tarihi henüz kararlaştırmadıklarını söyleyen yapımcı bir iki hafta erken ya da geç olsa da Şubat ayını hedefliyoruz dedi.

Bu Yıl Yine Tropik İklimin Etkisi Görülecek!

Survivor 2019 ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı, sevilen programın takipçileri tarafından sorgulanan ve araştırılan konular arasında yer almaya başladı. Geçtiğimiz günlerde kendi Instagram hesabından Survivor 2019'un çekileceği adanın görüntülerini paylaşan Acun Ilıcalı, Pantene Altın Kelebek ödüllerinde de Survivor 2019 tarihini açıkladı. İşte o tarih.

Pantene Altın Kelebek Ödülleri törenine katılan Acun Ilıcalı, kırmızı halıda Survivor 2019 hakkında bilgi verdi. Acun Ilıcalı, Cengiz Semercioğlu’nun “Survivor ne zaman başlayacak?” sorusuna şu sözlerle yanıt verdi: "Survivor şubat başı başlıyor, Türkiye-Yunanistan var. Çok acayip yarışmacılar var. Hiç öyle popüler gözüyle bakmayalım, iki tane mermi gibi takımın hayat mücadelesi var. Seyredenler pişman olmaz.”

Acun Ilıcalı, Survivor 2019'un çekileceği adanın görüntülerini Instagram üzerinden paylaşmıştı. Helikopterle ada üzerinden çekim yapan Ilıcalı, program için yine Dominik Cumhuriyeti'ni seçti.

Yorumlar