Söz 51. yeni bölüm fragmanı ile Yavuz acılar içerisinde kahroluyor!

Star TV'nin sevilen dizisi Söz 51. bölüm fragmanı ile Yavuz hayatının en büyük şokunu yaşıyor. Söz yeni sezon fragmanı ile taşlar yerinden oynuyor. Detayları Ajanshaber.com'da bulabilirsiniz.

Söz yayınlanan sezon finali bölümüyle izleyicileri ekran başına kitledi. İzleyiciler şimdi Söz 51. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt bekliyor. Tim operasyonu başarmak üzereyken ortalık birden karıştı. Bahar'ın kötü bir duruma gelmesi Yavuz'u perişan etti. Yavuz bu olaydan sonra Derman'ı bulmayı kafasına koydu. Bahar'ın ölümüyle birlikte herkesi büyük bir hüzün sardı. Bahar'ın ölümüyle Yavuz'un neler yapacağı ise merak konusu oldu. Söz yeni sezon fragmanı yayınlandı mı sorusu izleyiciler tarafından yanıt bekliyor.

SÖZ 51. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Sezon finalinde Söz dizisi izleyicileri ekran başına kitleyecek bir bölümle ekranlara geldi. Söz saat 20.00'de yayınlanmaya başladı. Sezon finalinin ardından ardından dizinin izleyicileri Söz 51. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt aramaya başladı. Söz yeni sezonuyla eylül ayında kendi kanalı Star TV ekranlarında olacak. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığında sizlerle paylaşacağız.

BAHAR'IN YARALANMASI YAVUZ'U PERİŞAN ETTİ

Yavuz, yaralanan Bahar’ı hastaneye yetiştirmek için var gücüyle uğraşırken tim Derman’ın peşine düşmüştür. Derman yurtdışına kaçmak için hazırlık yaparken ölümle pençeleşen Bahar’ın acısıyla Yavuz artık bambaşka bir yola gireceğini anlamıştır. Merve’nin ardından Bahar’ı da kaybetme ihtimali bile Yavuz’u kahreder.

YAVUZ'UN TEK DERDİ DERMANI BULMAK

Yavuz onu bu halde gördüğünde yapmak istediği tek bir şey vardır. Derman’ı bulmak. Derman tam kurtuldum zannederken, artık üniformasıyla birlikte hayatını da vermeye hazır olan Yavuz hiç beklemediği bir anda onun karşısına çıkar. Tam o sırada Yavuz’un aldığı haber namlunun ucundaki Derman’la birlikte herkesi şok edecektir.

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Artık sadece Derman’ın kontrolünde olan büyük terör eyleminin şehirlerdeki yapılanmasını çökertmek için Ataşe’den edinilen bilgiyle Eylem, Avcı ve Aşık harekete geçerken, Tim’in kalanı da Erdem önderliğinde ortak bir operasyonla ülke sularında seyreden bomba yüklü gemiye çıkartma yapar. Derman, büyük terör eylemini gerçekleştirmek için artık son dakikalara girdiğinde hem milyonlarca vatandaşımızın hayatı hem de Bahar, Su, Nazlı ve Güler’in hayatı Tim’in başarılı olmasına bağlıdır. Terör eylemini engellemek için Tim’in birkaç saati var. Torpidonun fırlatılmasıyla ölümle burun buruna gelen Bahar, Su, Nazlı ve Güler’i kurtarmak için Tim’in sadece birkaç saati vardır. Aksi bir durumda geminin imha edilmesi gerektiği için bu durum onların sonu olacaktır.

Yorumlar