Sıfır Bir 4. sezon 5. bölüm fragmanı ile Aslan Baba'nın intikamı alınacak mı?

Fenomen dizinin izleyicileri Sıfır Bir 4. sezon 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunu sormaya başladı. Sıfır Bir 4. sezon 5. bölüm fragmanı ile ilgili tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Dizinin yeni bölümünü izleyen izleyiciler Sıfır Bir 4. sezon 5. bölüm fragmanı iler neler yaşanacağını araştırıyor. İzleyiciler Sıfır Bir 4. sezon 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun yanıtını bekliyor. Soluksuz izlenen 4.bölümün ardından 5. bölümde neler yaşanacağı merak konusu oldu. Yeni bölüm fragmanıyla birlikte bu bölümü de izleyicilerin heyecanla izleyeceği belirlenmiş oldu. Adana'da uyuşturucu çeteleriyle büyük bir savaş veren Savaş, Cio ve diğerlerinin mücadelesini anlatan Sıfır Bir, 4. sezonu her bölümde izleyicilere ayrı bir heyecan yaşatıyor. İşte Sıfır Bir 4 sezon 5 bölüm fragmanı ile ilgili merak edilen tüm detaylar... 

SIFIR BİR 4. SEZON 5.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Blu TV'nin bir internet fenomeni haline gelen dizisi Sıfır Bir 4. bölümüyle yine nefes kesen sahneleriyle izleyicinin karşısına çıkmıştı. Heyecan dolu sahneleri ve kurgusuyla adeta bir görsel şölen yaşatan Sıfır Bir'in yeni bölümleri her hafta heyecanla bekleniyor.


Sıfır Bir 4. sezon 5. bölüm fragmanı yayınlanmasıyla gelecek bölümün de oldukça heyecanlı geçeceğinin sinyallerini vereceğe benziyor. Dizi 5 Temmuz Perşembe günü saat 19.01'de Blu TV ekranlarında olacak.

SIFIR BİR KONUSU

Yeni düzende Hürriyet Mahallesi’nde resim değil, grafiti yapılıyor. Hürriyet Mahallesi’nde arabesk müziğe rap ezgileri karışıyor. Hürriyet Mahallesi’nde fuhuş, uyuşturucu satışı yapanlara karşı mücadele yine aynı mahallenin gençleri tarafından sonuna kadar veriliyor. Zaman kavramının kaybolduğu bu hikâyede mahallenin kendi kuralları vardır ve bu kurallar, cezaların yetersiz kaldığı her an devreye girmeye mecburdur.Savaş ve ekibi, mecburdur. Başka çareleri yoktur. Onlara başka çare bırakılmamıştır…


Sıfır Bir sadece sıradan bir suç hikâyesini değil; ülkemizin, hatta dünyanın yoksul kesimlerinin gerçeğini anlatıyor. Evrenseli, yerel üzerinden yakalamayı başarıyor. Tıpkı dizinin yaratıcılarının Adanalı öncüleri Yaşar Kemal’in İnce Memed’le tüm dünyayı fethettiği ya da Yılmaz Güney’in, filmleriyle, bir kesime değil, tüm dünyaya seslendiği gibi. Adana’nın en yoksul mahallelerinden biri olan Hürriyet Mahallesi’ndeki her bir başkaldıran, maalesef bir o kadar suçlu ama iyi ki bir o kadar da insan.

SIFIR BİR 4. SEZON 4. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SIFIR BİR DİZİSİ OYUNCULARI

Oyuncular: Savaş Satış, Cihangir Ceyhan, Özgür Meriç, Onur Akbay, Burak Şahin
Yönetmen: Kadri Beran Taşkın

SIFIR BİR 4. SEZON 5. BÖLÜM FRAGMANI

Yorumlar