Sıfır Bir 4. Sezon 3. bölüm yayınlandı

Ekranların nefes kesen dizisi Sıfır Bir 4. Sezon 3. bölüm şok etkisi yarattı. Savaş ve ekibinin mücadelesi izleyicileri ekran başına kitledi. Sıfır Bir 4. Sezon 2. bölüm izle ile ilgili detaylar Ajanshaber.com'da.

Sıfır Bir dizisi geçen hafta yayınlanan bölümünün ardından yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Son bölümde yaşanan olaylar izleyicileri ekran başına kitledi. Blu TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan dizi yeni bölümüyle izleyicileri şok edeceğe benziyor. Sıfır Bir 4. sezon 3. bölüm izle aratması dizinin izleyicileri tarafından internette sıkça yapılıyor. Dizinin yeni bölümü 21 Haziran Perşembe günü saat 19.01'de izleyici karşısına çıktı. Savaş ve arkadaşlarının mücadelesi olay yaratmaya devam ediyor. Sıfır Bir 4 sezon 3 bölüm ile ilgili merak ettiğiniz tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

SIFIR BİR 4. SEZON 3. BÖLÜM İZLE

İnternette dikkatleri üzerine çeken dizi sezona bomba gibi bir giriş yaptı. Yayınlanan her bölümü milyonlar tarafından izlenen Sıfır Bir yeni bölümüyle izleyicileri ekran başına kitliyor. Sıfır Bir 4. sezon 3. bölüm izle aratması fenomen dizinin takipçileri tarafından internette sıkça yapılıyor. 

SIFIR BİR 4. SEZON 4. BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA MI?

Savaş ve arkadaşlarının atıldığı yeni maceraları anlatan yeni sezon izleyicilerin nefesini kesmeyi başarıyor. Son olarak ikinci bölümü izleyen izleyiciler Sıfır Bir 4. sezon 3. bölüm fragmanı yayında mı sorusuna yanıt arıyor. Sıfır Bir yeni bölümüyle 21 Haziran 19.01'de Blu TV ekranlarında olacak. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlandı. Ajanshaber.com aracılığıyla haberimizin devamında bulabilirsiniz.

SIFIR BİR DİZİSİNİN KONUSU

Bir Zamanlar Adana’da, aşina olduğumuz suç dizilerinden hayli farklı bir yapıya sahip. Alışık olduğumuz üzere Sıfır Bir sadece bir intikam hikâyesini, bir hırsızlığı ya da bir katliamı anlatmıyor; aslında her sahnesinde daha derine, sosyokültürel bir arka plana göndermelerde bulunuyor. Hikâye aslında bir grup gencin, bir dizi haksızlıkla ettiği mücadeleyi anlatıyor. Bu mücadele neticesinde sahip olunan her bir zafer, onlara inanan daha fazla yoksul insanı; her gözü yaşlı yoksul insan da ekibin sırtına daha fazla yük, mesuliyet ve sönmez bir azmi beraberinde getiriyor.20’li yaşlarda üç delikanlının; Savaş, Cio ve Özgür’ün, kadim dostları Cihat Sarsılmaz ve Anafor’la beraber kendilerini ortalarında buldukları bu düzen, zamanla onların değişmez kara bahtı oluyor.

SIFIR BİR KONUSU

Yeni düzende Hürriyet Mahallesi’nde resim değil, grafiti yapılıyor. Hürriyet Mahallesi’nde arabesk müziğe rap ezgileri karışıyor. Hürriyet Mahallesi’nde fuhuş, uyuşturucu satışı yapanlara karşı mücadele yine aynı mahallenin gençleri tarafından sonuna kadar veriliyor. Zaman kavramının kaybolduğu bu hikâyede mahallenin kendi kuralları vardır ve bu kurallar, cezaların yetersiz kaldığı her an devreye girmeye mecburdur.Savaş ve ekibi, mecburdur. Başka çareleri yoktur. Onlara başka çare bırakılmamıştır…Sıfır Bir sadece sıradan bir suç hikâyesini değil; ülkemizin, hatta dünyanın yoksul kesimlerinin gerçeğini anlatıyor. Evrenseli, yerel üzerinden yakalamayı başarıyor. Tıpkı dizinin yaratıcılarının Adanalı öncüleri Yaşar Kemal’in İnce Memed’le tüm dünyayı fethettiği ya da Yılmaz Güney’in, filmleriyle, bir kesime değil, tüm dünyaya seslendiği gibi. Adana’nın en yoksul mahallelerinden biri olan Hürriyet Mahallesi’ndeki her bir başkaldıran, maalesef bir o kadar suçlu ama iyi ki bir o kadar da insan.

SIFIR BİR 4. SEZON 3. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SIFIR BİR DİZİSİ OYUNCULARI

Oyuncular: Savaş Satış, Cihangir Ceyhan, Özgür Meriç, Onur Akbay, Burak Şahin
Yönetmen: Kadri Beran Taşkın

SIFIR BİR 4. SEZON 3. BÖLÜM FRAGMANI

Yorumlar