Ocak ayında TRT 1 dışında hiçbir kanal dizi yayınlamayacak mı?

Sözcü'nün yaptığı habere göre, Ocak ayında TRT dışında hiçbir kanalda dizi yayınlanmayacak. Ortaya atılan iddia üzerine dizi severlerin aklında soru işaretleri oluştu.

Bugünlerde ortaya atılan iddia dizi severleri yakından ilgilendiriyor. 2019 yılının Ocak ayında TRT 1 kanalının haricinde hiçbir televizyon kanalının dizilerini yayınlamayacağı iddiası yayıldı. Ardından sosyal medyada durumla ilgili sorular sorulmaya başladı.

Sözcü'nün yaptığı haber doğrultusunda, Ocak ayında TRT 1 haricinde diğer tüm kanalların ortak aldıkları karar ile dizilerini yayınlamayacağı iddia ediliyor. Ani gelişen olayların ardından yayınlanmama nedeninin, televizyon kanallarının reklam verenler ile yeniden yapılacak anlaşmaların olduğu söylentiler arasında.

TRT kanalının en çok rağbet gören ve reytingleri tavan eden yapımları Diriliş Ertuğrul ile Elimi Bırakma dizileri. Zirvedeki yerlerini halen koruyorlar.

Bu bağlamda çarşamba ve pazar geceleri dışında izleyicilerin büyük kısmı diğer kanallara yöneliyor.

Ocak ayında TRT 1 dışında hiçbir kanal dizi yayınlamayacak mı? İddiasının şu an bir doğruluğu bulunmuyor çünkü konuyla alâkalı kanal yönetimleri ve dizi yapımcıları resmi bir açıklama yapmadı.

Yorumlar