Müge Anlı 6 Aralık Perşembe İzle! Birgül Memiş DNA testi sonucu belli oldu mu?

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında merak edilen gerçek ortaya çıkıyor. Birgül Memiş DNA testi sonucu açıklandı mı? İşte bugün yaşananlar.

Yayınlandığı her bölümle Türkiye'nin gündemini sallayan Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün de tarihi bir yayınla karşımıza çıkacak. Önceki haftadan bu yana stüdyoya gelerek farklı bir kişiden olduğunu iddia ettiği çocuğunun eski eşi tarafından kendisine verilmediğini öne sürerek ağlayan Birgül Memiş için artık son gündeyiz. Verilen doku örneklerinin ardından bugün merak edilen konu çözüme kavuşacak. Birgül Memiş DNA testi sonucu ile ilgili tüm gelişmeler haberimizde olacak.

2149. bölümü ile bugün ATV ekranlarındaki yerini alacak olan Müge Anlı bir konuyu daha ayınlatmaya daha çok yakın. Araştırmacı gazeteci bulduğu tanıklar, elde ettiği veriler ve son olarak da DNA testi ile Görkem'in babasının kim olup olmadığını ortaya çıkararak gündemi bir kez daha sallayacak. Prime time kuşağındaki dizilere bile kafa tutan yayın başarısıyla dikkat çeken Müge Anlı'yı izlemek isteyen seyirciler televizyonlarının haricinde www.atv.com.tr, ATV mobil uygulamaları ve çeşitli platformlardan programı takip edebilir.

Tecavüze uğradı
Çocuğu için verdiği mücadele ile hafızalara kazınan Birgül Memiş'in hayatı hiç de kolay olmamış. Genç kadın reşit yaşta olmadığı bir dönemde bir akrabasının tecavüzüne uğramış. Bununla da kalmamış, anne ve babası kendisine sırt çevirmiş. İnanmamışlar. Müge Anlı'nın güçlükle anlattığı olay Birgül Hanım'ı gözyaşlarına boğmuştu.

Görkem kiminle kalmalı?
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Görkem'in annesinde mi yoksa babasında mı kalacağı konusunda da tartışmalar gerçekleştiriliyor. Hukuk nezdinden verilecek karara herkesin boynunun kıldan ince olduğu görüşünde birleşilse de uzmanlar küçük çocuğun annesi ile yaşaması taraftarı değil. Özellikle Şevki Sözen ve Arif Verilmli annenin yaşam şartları, çevre koşulları ve arkadaş çevresi ile sağlıklı bir büyüme yaşanmayacağı konusunda görüş bildiriyor.

Faruk Aydın'a tebrik
Birgül Memiş'in avazı çıktığı kadar bağırıp 'Bu çocuk senden değil' ifadelerini kullandığı Faruk Aydın ise hem programdaki konuklardan hem de çevresinden övgü dolu sözlerle bahsediliyor. Kendi çocuğu olmasa dahi verdiği önem, sağladığı koşullar ve ailesiyle birlikte Görkem için verdiği mücadelenin her yayında altı çiziliyor.

Sürekli yalan!
Müge Anlı'nın programında önemli konuklar da demeçleriyle olaya yön vermeye çalışıyor. 2149. bölümle ekranlarımıza gelecek olan Müge Anlı ile Tatlı Sert telefon bağlantıları ve video yayınlarla mobil bir şekilde ilerliyor. Bu da yapımı bir adım daha öne çıkarıyor. Birgül Memiş için yayına bağlanan birçok kişi ifadeleriyle genç kadının tepkisi ile karşılaştı. Söylenen sözlerin gerçek olmadığını savunan Memiş'e Müge Anlı da; 'Bir kişi yalan söyler, iki kişi söyler. Hepsi mi yalan söylüyor?' sorusunu sormuştu.

Müge anlı DNA testi sonucunu açıklandı. Çocuğun Faruk Aydın’dan olmadığı öğrenildi



ATV 6 Aralık Perşembe Yayın Akışı
08:00 Kahvaltı Haberleri
10:00 Müge Anlı ile Tatlı Sert
13:00 Gün Ortası
14:00 Beni Bırakma
16:20 Esra Erol'da
19:00 ATV Ana Haber Bülteni
20:00 Bir Zamanlar Çukurova
00:15 Nihat Hatipoğlu ile Dosta Doğru
01:00 Şahin Tepesi
04:10 Aşk ve Mavi

Yorumlar