Duymayan Kalmasın ki Mesut Yar programa veda etti

Ekranların başarılı sunucusu Mesut Yar, son olarak sunuculuğunu yaptığı Duymayan Kalmasın isimli Star TV ekranlarında yayınlanan sabah kuşağı programına veda ettiğini açıkladı

Star TV ekranlarında yayınlanan Duymayan Kalmasın'dan şok ayrılık açıklaması geldi. Programın sunucusu Mesut Yar, ayrılma kararı aldığını açıkladı. Seren Serengil ve Deniz Akkaya ile birlikte sunduğu ünlü televizyon programını bıraktığını açıklayan Yar, reyting rekorlarından etkilendiğini de belirtti. 

MESUT YAR PROGRAMI BIRAKIYOR

Kendi isteği ile Star TV ekranlarında yayınlanan 'Duymayan Kalmasın' programından ayrıldığını açıklayan Mesut Yar, sebebi olarak ise reytinglerini kötü gitmesini açıklarken, yorumları tarzını göremeyecek olan izleyicilerin de bir hayli üzücü tepkiler verdiği gözlemlendi. Sabah programı öncesinde gecce programları sunuculuğunu yapan usta sunucu, reytingleri adeta alt üst etmekteydi. Bu programların sonlanmasından sonra da sabah kuşağında istediği izleyici kitlesine ulaşamadığını belirten sunucunun, şimdi ne yapacağı hang organizasyonda yer alacağı merak ediliyor. 

YERİNE YENİSİ ARANIYOR

Yar'ın Deniz Akkaya ve Seren Serengil'in sunduğu programdan ayrılması akabinde, yerine geçecek olan isim merakla beklenirken, ekibin yeni arayışlar içerisinde olduğu gözlemleniyor. Yeni sezona 2 hafta önce başlayan programda şok ayrılık sosyal medya üzerinden duyuruldu. 

DENİZ AKKAYA PAYLAŞTI

Deniz Akkaya'nın sosyal medya hesabında "Seren Serengil aynaya yazmış, ben paçasına yapıştım ama yine de Mesut Yar’sız devam ediyor olacak. Çok yoğun 2 hafta yayın yaptık birlikte. Zaten severdim ama şimdi bir abi bir dost kazandım ben. Şahane bir aile babası, eş ve profesyonel Mesut Yar. magazin onun alanı değildi, kalbinin sesini dinledi. Çok seviyorum çok bir de güzeller güzeli iki insan daha tanıdım ben onunla; eşi ve baldızı… Sevgili hocam Mesut Yar seni çok seviyorum; bana bu iki hafta çok şey kattı. Beyninden ve güzel ahlakından öperim" açıklamsı sonrasında ise tüm sevenleri adeta şok oldu. 

 

SEREN SERENGİL HAKKINDA İDDİALAR

Çok yakın arkadaş oldukları bilinen Seren Serengil ile Hakan Altun hakkında ortaya atılan şok aşk iddiaları taraflarca açıklandı.  Duymayan Kalmasın programına dahil olan Hakan Altun birbirlerine devamlı olarak yakıştırılmaları ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalrda bulunarak sözlerine şu şekilde devam etti;  “Bu soruyu sorarsan kalbini kırarım” dedim. Hepsinden,tüm basın emekçilerinden özür diliyorum ama ilk defa yaptım. Annem bana son zamanlarda ‘ne zaman evleneceksin?’ diye sorular sormaya başladı. Ben kısmet ve nasip işlerine çok inanırım ama annem bile artık sormaya başladı.'' diyerek aşk iddialarına son noktayı koydu

Yorumlar