Masterchef birincisi kim oldu? Masterchef Türkiye finalinde kim kazandı?

Türkiye çapında popülerliğini koruyan MasterChef Türkiye yarışmasının birincisi merak ediliyor. Heyecanla beklenen birinci kim olacak? Sorusunun ardından birinci sonunda açıklandı... Şampiyon Uğur mu? Kerem mi oldu?

MasterChef Türkiye'nin finalistleri Uğur ve Kerem olmuş, Burcu ise üçüncü olarak programa elveda demişti. Uğur ve Kerem'in kıyasıya mücadele ettiği final bölümünde büyük ödülün sahibi olmak için iki yarışmacı hem jürinin hem de farklı yerlerden toplanan ustaların karşısına çıktı. Süreli olarak sınanmaya başlanılan finalistlerin puanları toplandı. İşte MasterChef Türkiye ile alâkalı tüm detaylar...

MasterChef Türkiye'nin ciddi efor sarfedilen ustalık yarışmasının final heyecanı son buldu. Büyük ödülün sahibi belli oldu. Büyük ödülü kazanma hırsına bürünmüş Uğur ve Kerem son kez birbiriyle mücadele etti..

MASTERCHEF KİM KAZANDI? MASTERCHEF KİM BİRİNCİ?

MasterChef Türkiye'yi başarıyla bitiren: Uğur Kardaş oldu.

Kıyasıya mücadele eden iki yarışmacı hem jüriden hem de farklı ustalardan puanları toplandı. Uğur Kardaş, 100 bin liralık büyük para ödülüne ve Dubai'de iş imkanına sahip oldu. İkinci olan Kerem'e ise Somer Usta, "Kendi restoranımda çalışmak için davet etmek istiyorum." ifadelerini kullandı. İki finalist yurt dışında iş imkânına sahip olacak. (Dubai-Avustralya)

BURCU'DAN DUYGULANDIRAN SAHNE

Geçen hafta elenip yarışmaya elveda diyen Burcu, "Bu yarışmada sürekli savaş halindeyim. Üçüncü olunca fark ettim ki birincilikten daha önemli bir amaç var o da kendime bir şey katmak. Elimden geldikçe Kerem'e destek olacağım." sözlerine yer verdi.

 

 

Yorumlar