Kocamın Metresi hangi kanalda? Oyuncu kadrosu ve karakterleri

Kocamın Metresi hangi kanalda başlayacak sorusuna birçok kişi yanıt bekliyor. Kocamın Metresi oyuncu kadrosu ve karakterleri ile ilgili merak ettiğiniz detayları Ajanshaber.com'da bulabilirsiniz.

Yaz dizileri şimdiden birçok izleyici tarafından merak ediliyor. Özellikle kışın popüler dizilerinin birer birer sezon finali yapmasının ardından yazın hangi dizilerin olacağı merak konusu oldu. İzleyicilerin dikkatini çeken dizilerden birisi de Kocamın Metresi oldu. İzleyiciler Kocamın Metresi hangi kanalda başlayacak sorusuna yanıt arıyor. Limon Yapım'ın yapımcılığını üstleneceği Kocamın Metresi dizisi Kanal D ekranlarında yer alacak. Kocamın Metresi oyuncu kadrosu ile de dikkat çekiyor. Dizinin başrollerinde Emre Kınay ve Özge Özberk gibi ünlü isimler yer alacağı konuşuluyor. Kocamın Metresi karakterleri ile ilgili merak ettiğiniz tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

KOCAMIN METRESİ HANGİ KANALDA BAŞLAYACAK?

Kocamın Metresi hangi kanalda başlayacak sorusu izleyicilerin ilgi odağı oldu. Dizi Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. Kanal D yaz dizisi projelerinden birini daha medyaya tanıttı. Dizinin ne zaman başlayacağı henüz belli olmadı. Olduğunda sizlerle paylaşacağız.

KOCAMIN METRESİ OYUNCU KADROSU

Kanal D yaz dizisi projelerinden birini daha medyaya tanıttı. Limon Film tarafından 2018 yaz aylarında izleyicisi karşısına çıkarılacak Kocamın Metresi dizisinin senaristliğini Gül Abus’un yaparken yönetmenliğini ise Osman Taşçı’ı üstlenecek. Kocamın Metresi dizisi için erkek başrol olarak Emre Kınay ile anlaşmaya varıldı. Kadın başrol oyunculu için ise Özge Özberk’e teklif götürüldü; ancak şuana kadar bir anlaşma açıklaması gelmedi. Kocamın Metresi dizisi için çekimlerin yakında başlaması bekleniyor.

Emre Kınay

1970 yılında İstanbul’da doğan Emre Kınay 48 yaşındadır. Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur. Aslen Arap kökenlidir. Duru Tiyatro topluluğunun sahibidir. Yılan Hikâyesi dizisinde canlandırdığı Erkan Ağa karakteri ile tanınmış ve ünlü olmuştur. İki Aile dizisi ile Türkiye’nin sevilen bir ismi olmuştur. Güneşi Beklerken dizisi ile dünyanın tanıdığı bir isim olmuştur. Son olarak Sevda’nın Bahçesi dizisi ile hüsran yaşamıştır.

Özge Özberk

Özge Özberk 1976 yılında İstanbul’da doğmuştur. Kalbimde ki Deniz dizisinin final yapmasından sonra Kocamın Meteresi dizisinden gelen teklifi değerlendirmeye almıştır. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur; oyunculuk eğitimini ise Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde almıştır.

KOCAMIN METRESİ KONUSU

Kocamın Metresi dizisinde muhtemelen bir romantik komedi dizisi olacak; zira yaz dizilerinin bir çoğu bu tarzlarda oluyor.

Yorumlar