Hanife, evlilik programlarının verdiği parayı itiraf etti!

Evlilik programı ile gündeme gelip adını herkese duyurmayı başaran Hanife Gürdal, hareketleri nedeniyle toplumun eleştirisine maruz kalmıştı. Çıktığı programda kendisine ne kadar para verildiğini açıkladı.

Kanal D'nin Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk olan Hanife, başına geldiği şeyleri ve yarışmada kaldığı zamanlarda kendisine harçlık olarak ayda 3 bin TL para verildiğini belirtti.

Evlilik programlarında toplumun sert tepkisine karşılaşmış, ani yükselişi sert çakılmayla son bulmuştu. Hanife şimdi bir benzincide çalışıyor. Evlilik programlarında yaşanan olayları detaylıca anlatan Hanife Gürdal, skandal sözlere yer verdi.

Hanife, programa çıktığı süre zarfında kendisine bir ev tutulduğunu ve harçlık olarak aylık 3 bin TL kazandığını dile getirdi.

OLAYLARIN PERDE ARKASI FARKLIYMIŞ!

Evlilik programlarının perde arkasındaki olaylarına değinen Gürdal, yarışmadaki bir arkadaşının araba ve çeyizlik eşya karşılığında evlendiğini ardından hemen boşandığını açıkladı.

İtirafların ardı arkası kesilmez iken gelin adayı, "Yarışmada iki yıl kaldım sık sık İzmir'e evime gittim sonra hep geri çağrıldım tehditle ya da başka yollarla. Yarışma boyunca da kendime hiçbir şey almadım, iyi ki de alamamışım" dedi.

Hanife Gürdal ilk olarak Esra Erol'da yer aldı sonra da Zuhal Topal'ın izdivaç programına katıldıç Taliplerine verdiği ret cevabı ünlülüğünü sağladı. Uzun zaman sonra TV8'de Aşk-ı Roman dizisinde oyunculuk yaptı fakat dizi sonradan yayından kalktı.

Yorumlar