Gülse Birsel, ocak ayında televizyonda dizi yayınlanmayacağı kesinleştirdi

Ünlü oyuncu Gülse Birsel, sosyal medya hesabında yer verdiği paylaşımda ocak ayında TRT 1 dışında diğer tüm kanallarının dizi yayınlamayacağını resmi olarak duyurdu.

Senarist ve oyuncu Gülse Birsel sosyal medya hesabından takipçileri ile önemli bir duyuru paylaştı. Ocak ayında TRT 1 haricindeki tüm kanalların ortak bir kararla dizileri 3 hafta yayınlamayacağı kesinleşmiş oldu.

"Kahkahalar ve her hafta çoğalan seyircimiz için teşekkürler" diyerek söze başlayan Birsel, şöyle devam etti: "Önemli açıklama: Malumunuz her ocak ayının ilk 1-2 haftası, diziler yayına ara verir. Bunun sebebi Ocak ayının başında TV kanallarında reklam olmamasıdır. Bu yıl ise reklam durumu biraz daha sıkıntılı imiş. Bu sebeple, TRT hariç tüm kanallar bir araya gelip 21 Ocak haftasına kadar hiçbir dizinin yeni bölümünü yayınlamama konusunda ortak karar aldı. Yani biraz hasret kalacağız. 23 Ocak Çarşamba gününden itibaren yine her hafta beraberiz."

Yeni yıla girildiğinde ara tatil veren dizilerin her yıl olduğu gibi bu yılda 2 haftalık ara vermesi bekleniyordu. Fakat bu yıl kanallar ortak bir karar alarak süreyi uzattı. Sen Anlat Karadeniz, Çukur, Kadın, Yasak Elma gibi popüler diziler izleyicilerinden 3 hafta ayrı kalacak. Bunun nedeni ise dizi sektöründeki maddi krizler. Dizilerin artan maaliyetleri, azalan reklam pastası ve oyuncuların artan kaşeleri yüzünden böyle bir ara verdiği biliniyor.

 

 

 

Yorumlar