Erkan Petekkaya'nın aylık kazancı dudak uçuklatıyor!

Erkan Petekkaya'nın aylık kazancı herkesi şoke etti... CNN Türk'te yayınlanan programa katılan Erkan Petekkaya aylık kazancını açıkladı.

CNN Türk'te yayınlanan Buket Aydın'ın sunuculuğunu yaptığı "40" programına bu gece konuk olan Erkan Petekkaya, aylık kazancını söyleyerek izleyenleri şoke etti.

2016'da Nurgül Yeşilçay'ın yargılanma sürecine girilen davada, Erkan Petekkaya, aylık gelirinin yaklaşık olarak 450bin TL olduğunu belirtmişti. Oyuncu, programda yaptığı açıklamadan sonra, "Şu anda 450bin TL'den fazla kazanıyorum" ifadelerine yer verdi.

Programda konuk olan kişiye 40 cesur soru soruluyor. Sunucu, Erkan Petekkaya'dan hiç beklemediği cesur cevaplar aldı. Ünlü oyuncu son dönemlerde kendi hakkında çıkan haberlere nasıl cevap verdi? Ahmet Hakan'a küfür etti mi? Bütün detaylar ele alındı.

Oyunculukta bu kadar para var mı?

Sunucunun "ayda 450bin TL kazanıyorum beyanında bulunmuştunuz, bu eski bir beyan. Oyunculukta bu kadar para var mı?" Sorusu üzerine Petakkaya, "Allah'a çok şükür kazanıyorum, evet. Şu anda ondan daha fazla kazanıyorum. Ama kazandığımın yarısını dağıtan bir insanım. Elim çok açıktır. Yardım etmediğim insan yoktur. Şimdi söylemeyeyim ne olduğunu, kim olduğunu. Onlar söylenmez, ayıptır. Emin olun ki elim çok açıktır. O paraları bir yerlerde cukkalamıyorum. Bir şekilde tabii ki çocuğumun geleceği, ilerisi ve yaşlılığım yatırım yapıyorum. Para ne zaman lazım oluyor? Sağlık için, hayat kalitesini biraz daha yükseltmek için, yaşlılıkta lazım oluyor. Kazanıyorum, doğru ama kazandırtıyorum da.

Yalnız ben kazanmıyorum ki herkes kazanıyor. O setlerde yüzlerce insan evine ekmek götürüyor. Çok büyük bir sorumluluğum var. Ben iyi oynamak, rolümü çok iyi yapmak zorundayım. Sadece ben değilim ki bir sette 150-200 kişi var. Onların ailelerini çarparsanız 500-600 kişi yapıyor. Ben kötü oynama şansına sahip değilim. Kötü oynuyor olabilirim, bilemem. Beni beğenmiyor olabilir bazıları ama ben elimden gelenin en iyisini her zaman yapıyorum" dedi.

Ahmet Hakan'la aranızda ne geçti? Küfür ettiniz mi?

Ahmet Hakan'la aranızda ne geçti sorusuna ise, "Ben 4-5 gün oldu marka ödüllerine gittim. Lezzet ödülü aldık. Orada magazinci arkadaşlar haklı olarak sordular. Ben meslek hayatımda bir türlü susmayı bilemedim. Bugün bundan sonra susacağım ve konuşmayacağım dedim. Bugün ben bu konuyu kapatıyorum. Ne kendimi ne de başkalarını üzmek istemiyorum. Ben ne söylersem bundan sonra polemik olur. Gerek yok konuşmaya, gerçekten gerek yok. Üzüldüm, yeniden niye üzülelim ki. O işler röportajda alkol muhabbeti yüzünden oldu. Başıma ne geliyorsa röportajlardan geliyor. Her şey güzel olsun. Her şey saygılı, sevgili olsun dünyada. Ben kindar bir insan değilim. Benim hiçbir zaman hiçbir insana kinim olmadı. Bana kazık atanlara da olmadı. Geçer benim sinirim. Ahmet Abi için geçerli değil sadece, bütün insanlara böyle." cevabını verdi.

 

 

Yorumlar