Devlet Bahçeli'den Metin Akpınar'a: Özür Dilemelisin

Devlet Bahçeli bugün gündemdeki konuları değerlendirirken Metin Akpınar hakkındaki düşüncelerini dile getirdi.

Metin Akpınar ve Müjdat Gezen geçtiğimiz günlerde Uğur Dündar'ın sunduğu Halk Arenası programına konuk olmuştu. Programda ikilinin sarfettiği sözler gündem konusu olmuş ve haklarında soruşturma başlatılmıştı. Soruşturmanın gerekçesi ise "Türkiye Cumhuriyeti Devleti Cumhurbaşkanını hedef alarak hakaret içerikli sözler söyleyip darbe ve ölüm tehdidinde bulunduğu" idi.

Mahkeme sevkinin ardından Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, ünlü tiyatroculara yurt dışı yasağı ve haftada bir gün karakola imza cezası verildi.

Bugün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Medya temsilcileri ile birlikte gündemdeki konuları ele aldı. Bahçeli ayrıca CHP'li Özel ile Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar arasındaki gerginliği değerlendirdi. Gündem konusu Metin Akpınar'a geldiğinde şu sözleri sarfetti; "Sana zaten yazık olmuş Metin Akpınar. Konuşmaların içeriği hoş değil... Metin Akpınar'ın Halk TV'de 5 dakika konuşma yapmasını istiyorum. "Bu Benim gafletim cehaletim milletimden özür diliyorum" demesi lazım. Bu olaydan dolayı şahsım adına çok üzgünüm" ifadelerine yer verdi.

Yorumlar