Çukur Cumali kim olacak? Belli oldu mu ve kim oynayacak?

Çukur Cumali kim olacak sorusu İdris Koçovalı'nın oğlunun ortaya çıkmasının ardından merak ediliyor. Çukur Cumali belli oldu mu ve kim oynayacak? İşte merak edilen detaylar...

Çukur geçtiğimiz akşam sezon finali yaptı. sezona hızlı bir başlangıç yapan Çukur karıştığı polemiklerle adından çok söz ettirdi. Sezon finaliyle birlikte en merak edilen ise Çukur Cumali kim olacak sorusu. Bu sorunun tam cevabı belli olmasa da belli tahminler etrafında dönülüyor. Peki Çukur Cumali belli oldu mu bu soru dün gece muhteşem bir finalle ara veren dizinin izleyicelerinin en merak ettiği konu. Çukur Cumali kim oynayacak? Çeşitli isimler etrafında dönülüyor. Nejat İşler ve Ufuk Bayraktar ismi geçen oyuncular arasında. Sezon finalinde birçok isimin yaralanması kadroda değişikleği mi gidiliyor sorusunu da akıllara getirmişken hala Çukur Cumali kim olacak? sorusunu cevaplandırmadı.

ÇUKUR'DA CUMALİ KİM OLACAK?

Çukur dizisinin bu akşam yayınlanan son bölümüyle ekranlara ara verdi. Sezon finaliyle büyük beğeni toplayan dizide Çukur Cumali kim olacak sorusu ise hala cevap bulmadı. Dünün gündem olan Çukur Cumali kim olacak sorusuna ise farklı cevaplar veriliyor. Ufuk Bayraktar, Nejat İşler'in adı geçerken Çukur Cumali kim olacak tam yanıtını dizi ekranlara döndüğünde cevap bulacak.

Cumali'nin kim olduğu henüz belli olmadı ancak, sosyal medyada yayınlanan fotoğrafa göre bu ismin Ufuk Bayraktar olduğu iddia ediliyor.

UFUK BAYRAKTAR KİMDİR?

12 Eylül 1981 tarihinde İstanbul’da doğdu. Bir abisi, bir kız kardeşi vardır. Liseyi Gürsoy Koleji’nde okuduktan sonra eğitim hayatını sonlandırdı. Babasının Cihangir’de işlettiği Firuzağa Kahvesi’nde çalışmaya başladı. Burada 2003 yılında ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz tarafından keşfedildi. Askerlik görevini 2002 yılında bitirdi. Bayraktar, 2006 yılında Zeki Demirkubuz’un yönetmenliği yaptığı dram filminde başrollerinde Vildan Atasever, Engin Akyürek, Müge Ulusoy ve Ozan Bilen ile birlikte oynadı. Bu filmdeki rolü ile 26.İstanbul Film Festivali, En iyi erkek oyuncu ödülünü kazandı. 2009 yılında yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Yiğit Özşener, Barış Falay, Tuncel Kurtiz’in başrollerde oynadığı "Ezel" dizisinde Tuncel Kurtiz’in oynadığı “Ramiz Dayı” karakterinin gençliğini canlandırdı. Bu dizideki rolüyle ülke çapında üne kavuştu. Ufuk Bayraktar, Merve Bayraktar ile evlidir. Efe Cevahir Bayraktar adında bir oğlu vardır. 2012 yılında senaryosu Turgut Özakman tarafından yazılan, Şevket Çoruh, Barış Çakmak, Serkan Ercan, Bülent Alkış, Rıza Akın, İlker Kızmaz gibi oyuncuların rol aldığı “Çanakkale 1915” adlı filmde Seyit Onbaşı rolünü oynamıştır. 2015 yılında başrolünü Hasibe Eren ve Selen Domaç ile payşaltığı “Kümes” adlı filmin senaryosunu yazdı ve kendisi yönetmenliğini yaptı. 2016'da ise ilkinde de yer aldığı Alper Çağlar'ın Dağ 2 filminde başrolde yer aldı.

ÇUKUR'DA CUMALİ NEJAT İŞLER Mİ?

Son dönemde dizilerde fazla rol almayan ünlü oyuncu Nejat İşler'in Çukur dizisinde Cumali karakterini oynayacağı iddiası gündemdeydi. Dizinin son bölümünde ise gizemli karakter Cumali, ilk defa bir sahnede ortaya çıktı.

NEJAT İŞLER KİMDİR?

Genç tiyatrocu Nejat İşler, 28 Şubat 1972 yılındaİstanbul'un Eyüpsemtinde bir işçi ailesinde doğdu. Bir ablası vardır.Feshane işçilerinden birinin torunu olan Nejat İşler, ilkokuldan sonra eğitimine Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nde devam etti. Ortamına alışamadığı yeni okulunda popüler olmak ve derslerinden kaçmak için okulun tiyatro koluna girdi. Kısa zamanda popüler olan Nejat İşler derslerini de boşluyordu. Liseyi bitirdikten sonra üniversiteye giremeyince, para kazanmak için çay partileri düzenlemeye başladı. Nejat'ın işleri umduğu gibi gitmeyince borca girdi. Borçlarını kapatabilmek için Mahmutpaşa'dan t-shirt alıp Teşvikiye'de bu t-shirtleri satma kararı aldı. Kış aylarında ise t-shirt yerine kitap, dergi ve plak sattı.İki sene sonra Yıldız Teknik Üniversitesi Fotoğraf bölümünü kazanan Nejat İşler iki yıllık olan bölümden askerlik için iyi olmadığını düşünerek vazgeçti.

On yıl kadar satış işleriyle uğraştıktan sonra Taksim'de dolaştığı (27 Mart Dünta Tiyatrolar Günü) birgün, bir tiyatro sahnesinde bedava gösterimde olan"Danton'un Ölümü" adlı eseri seyretti. "Ben niye bu işi yapmıyorum?" diye düşünen Nejat İşler, dayısının yanına gittiği Eskişehir'de konservatuar sınavına gitmeye karar verdi ve kazandı. İstanbul'a döndüğünde, ilanını gördüğü Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuar Bölümüne 1991 yılında başladı. 1995 yılında Mimar Sinan Üniversitesinin devlet konservatuar bölümünden mezun olana kadar devlet tiyatrosunda ve televizyon dizilerinde rol aldı.

1995 yılında mezun olduktan sonra iki arkadaşıyla birlikte "Kahramanlar ve Soytarılar Tiyatrosu"nu kurdu. Tiyatronun kurulmasından sonra kendi oyunları için hikayeler yazmaya başladı. "Belki hiç okumayan biri de yazabilir bunları, benim yazı yazmamın nedeni yazmak değil, sadece oynayalım diye yazıyorum." dediği, "Tuhaf Şehir Hikayeleri", "Biz Zavallı Erkekler" ve "Yalnızlık Benim Gizli Sevgilim" adlı üç kitap yazdı.

41.Antalya Altın Portakal Ödülleri için Erkek Oyuncu dalında aday olarak gösterildi. Her fırsatta amacının başrol oynayıp şöhret olmak olmadığını belirten İşler, tek arzusunun yaptığı işi elinden geldiğinin en iyisi olarak yapmak olduğunu, tiyatro yaparken ölmek istediğini dile getirdi.

1994 yılında rol aldığı ilk televizyon dizisi olan Gurur'dan sonra, Deli Yürek,Şehnaz Tango, Nasıl Evde Kaldım, Dedem, Gofret ve Ben, Aşk ve Gurur,Şeytan Ayrıntıda Gizlidir dizilerinde oynadı. 1999'da ilk sinema filmi Eylül Fırtınası'nda rol aldı. Mustafa Hakkında Herşey ve Anlat İstanbul filmleri ile sinema oyunculuğuna devam etti.

2006 yılında "Çalıntı Gözler", "Yaşamın Kıyısında" ve "İki Süper Film Birden",2007 yılında ise "Barda" ve "Yumurta" gibi filmlerde rol aldı. 2007 yılının en popüler dizilerinden biri olan "Bıçak Sırtı" adlı televizyon dizisinde Fikret Kuşkanve Mehmet Günsür ile birlikte rol aldı.

Bodrum Gümüşlük'de devamlı yaşadığı bir evi var.

Nejat İşler, 17 Ocak 2014 tarihinde aniden rahatsızlandı, kaldırıldığı Hastanede septik şok tanısıyla tedavi altına alındı, 26 gün boyunca yoğun bakım ünitesinde tedavisinin ardından normal odaya geçti. Nisan 2014 'ün ilk haftasında taburcu oldu.

Bundan sonra Bodrum'da yaşayacağı, dizi oyunculuğunu bıraktığını belirten ve Bodrum Gümüşlük'te Tezgah isimli bir saraf dükkanı olan Nejat İşler, 1 Temmuz2015 tarihinde de 140 çocuğun eğitim alacağı futbol okulu açtı.

Yorumlar