Beyaz Show ne zaman başlıyor? İşte o soruya herkesin beklediği cevap!

Uzun süredir beklenen Beyaz Show yeni sezonu ile yine çok eğlendirecek. Henüz başlamayan ve hayranlarının Beyaz Show ne zaman başlayacak sorusunu sormasına neden olan program için açıklama geldi.

Kanal D ekranının sevilen ve uzun yıllardır takip edilen programı Beyaz Show yeni sezona gümbür gümbür geliyor. Bu kez alışılmışın dışında bir format ile ekrana gelecek olan program için hayranları uzun süredir Beyaz Show yeni sezon ne zaman başlayacak sorusunu soruyordu. Beklenen yanıt geldi ve programın başlangıç tarihi belli oldu. Cuma akşamalrının adeta vazgeçilmez ismi olan Beyaz'ın yurtdışında yaşayan hayranlarına da sürprizi var. Bu yıl 20. senesini dolduracak olan program için hazırlık süreci de devam ediyor. 

YENİ SEZON YENİ FORMAT

Beyaz Show yeni sezon da sadece Türkiye'de değil yurtdışında yaşayan sevenleri ile de buluşacak. Ekim ayında da başlamamış olmasından ötürü ne zaman başlayacak soruları ile gündeme gelen program için Beyazıt Öztürk açıklama yaptı. Programın süreceğine dair soruları yanıtlayan Beyaz, tabi ki programa devam edeceğim ama 20. yıl olduğu için biraz değişiklik yapmak ve Avrupa’daki seyircileri ekrana taşıyalım dedi. Ekibi ile Avrupa'yı gezecek olan ünlü şovmen 15 günde bir ünlü konukları olacağını söyledi. Aynı zamanda Türkiye'de de il il gezecek olan şovmen sezon sonunda ise canlı olarak stüdyodan ekrana gelecek. 

ŞEHİRLER BELLİ OLDU

Her Cuma gecesi birbirinden ünlü konuklarını ağırlayan ve eğlenceli anlat yaşatan Beyaz Show bu kez dünyaya açılıyor. Programın yeni sezonda nerelerde çekileceği de belli oldu. Çekim yapılacak yerler arasında Berlin, Zürih, Azerbaycan ve Melbourne bulunuyor. Şimdiye kadar birçok yerde tamamlanan çekimlerde sıradaki şehir Melbourne olacak. Ekranlarda olacağı tarih ise Kasım ayı olarak belirtiliyor. Şimdiye dek dünyaca ünlü birbirinden ilginç isimleri ağırlayan Beyazıt Öztürk Carmen Electra, Megan Fox, Karolina Kurkova, Josh Holloway, Nayer, Alexandra Stan, Sofia Nizharadze gibi isimleri programında ağırladı.

ÇEKİM YAPILACAK YERLER

3 Ekim: Hannover
7 Ekim: Azerbaycan
14 Ekim: Düsseldorf
15 Ekim: Viyana
21 Ekim: Antwerp
23 Ekim: Berlin
29 Ekim: Melbourne
30 Ekim: Sidney
9 Aralık: Zürih
11 Aralık: Stuttgart

BEYAZ YENİ SEZON İLE EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR

Yorumlar