Batman-Kasımpaşa maçı tatil edildi

Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Batman Petrolspor ile Kasımpaşa'yı karşı karşıya geldi. Maçta Kasımpaşalı Koita'nın yüzüne su şisesi atıldı. Oyuncu uzun süre yerden kalkamadı. Hakem Özgür Yankaya ve yardımcıları müsabakayı tatil etti. Koita ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Spor Toto Süper Lig'in flaş ekibi Kasımpaşa, 3. Lig takımlarından Batman Petrolspor'a konuk oldu.

YÜZÜNE SU ŞİŞESİ İSABET ETTİ

Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Batman Petrolspor ile Kasımpaşa'yı karşı karşıya getiren maçta Kasımpaşalı Koita'nın yüzüne su şisesi atıldı. Oyuncu uzun süre yerden kalkamadı. Hakem Özgür Yankaya ve yardımcıları müsabakayı tatil etti. Koita ambulansla hastaneye kaldırıldı.

MAÇ TATİL EDİLDİ

Maçın son anlarında yaşanan çirkin olay, karşılaşmanın önüne geçti. Maçın uzatma dakikalarında Batman tribünlerinden Kasımpaşalı Koita'nın yüzüne su şisesi atıldı. Fransız futbolcu, uzun süre yerden kalkamadı. Sahaya ambulans girdi. Bir süre sonra Koita ayağa kalktı. Hakem Özgür Yankaya ve yardımcıları da oyun alanını terk etti. Kasımpaşalı futbolcular da koridora girdi.

Yorumlar