Barcelona'da Arda Turan şov!

İspanya La Liga'da 6. haftasında Barcelona Messi'nin sakatlığı yüzünden oynamadığı deplasman maçında Sporting Gijon'u 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti.

İspanya La Liga'da 6. haftasında Barcelona Messi'nin sakatlığı yüzünden oynamadığı deplasman maçında Sporting Gijon'u 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Temsilcimiz Arda Turan maçı bir gol, bir asistle tamamladı.

El Molinon'da oynanan mücadelede konuk ekip Barcelona'ya galibiyeti getiren golleri 29. dakikada Suarez, 32. dakikada Rafinha, 82. ve 88. dakikalarda Neymar ve 85. dakikada Arda Turan kaydetti. Temsilcimiz Arda Turan, Suarez'in attığı golde asisti yapan isimdi.

Bu sonucun ardından Barcelona puanını 13 yaparken, Siporting Gijon 7 puanda kaldı.

İŞTE İLK 11'LER!

Sporting Gijon: Cuellar, Mere, Amorebieta, Sergio, Victor Rodriguez, Nacho Cases, Lora, Burgui, Lillo, Moi Gomez, Duje Cop
Barcelona: Ter Stegen, Sergi Roberto, Pique, Mathieu, Digne, Busquets, Andre Gomes, Rafinha; Arda Turan, Suarez, Neymar

ARDA TURAN GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE FLAŞ AÇIKLAMALAR YAPMIŞTI

Milli futbolcu Arda Turan, 2016 Avrupa Şampiyonası'nda yaşananlar, Fatih Terim'in açıklamaları ve bundan sonraki hedefleri konusunda çarpıcı açıklamalar yaptı.

Barcelona forması giyen milli futbolcu Arda Turan, katıldığı televizyon programında 2016 Avrupa Şampiyonası'nda yaşananlar, Fatih Terim'in açıklamaları ve bundan sonraki hedefleri konusunda çarpıcı açıklamalar yaptı.

Arda Turan, prim konusunda kendisine iftira atıldığını söyledi. Arda, ‘Parayla, primle, pazarlıkla,trip atmayla, hatta üstüne para istedi laflarıyla. Bunlar iftiradır. Yapmayın böyle şeyler. Bunlar gencecik adamlar. Ben Barcelona’ya gelip bunu kaldırabiliyorum. Ama o futbolcular o ülkenin formasını giymeye çalışan gencecik çocuklar, aslan gibi çocuklar... Hocam basın toplantısında şöyle çok güzel şeyler söyledi. “Benim onlar üzerinde çok emeğim var.” Emeğine sonsuz saygım var. Ama biz de her platformda onun emeğini dünyanın her yerinde aslan gibi çıkıp oynayarak karşılık verdik’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar