Ariana Grande Thank U, Next ile YouTube'da rekorlar kırdı!

Ariana Grande‘nin imzasını taşıyan Thank U, Next şarkısı geçtiğimiz günlerde video klibiyle izleyici karşısına çıktı. Bu klip sadece bir gecede YouTube’un en önemli rekorlarını ele geçirerek listelerde başa yerleşti.

Ariana Grande'nin yeni klibi için YouTube'da önceden planlanmış bir gösterim gerçekleştirildi. İlk gösterim sırasında 829 bin kişi aynı anda klibi izleyerek bir rekora imza atıldı. 

2000’li yılların başında çekilen ve kadın karakterlerin başrolde olduğu filmlere göndermeler yapan klip, yayınlandıktan 22 saat sonra 48 milyon izlenme ile rekor kırmayı başardı. Bir önceki rekor, Ağustos ayında yayınladığı 'idol' adlı kliple 45.9 milyon izlenen K-pop süper grubu BTS’ye aitti.

Eski erkek arkadaşlarına selam gönderdiği şarkıya çektiği klip herkes tarafından çok konuşuldu. Sevilen şarkısı son parçasında Pete Davidson, Mac Miller, Big Sean ve Ricky Alvarez gibi ünlülerin adını anıyor. Bu durum yeterince dikkat çekici değilmiş gibi şarkı için hazırlanan klip oldukça enteresan. Beş buçuk dakikalık videoda Mean Girls, Bring It On, 13 Going on 30 ve Legally Blonde gibi filmlere gönderme yapılıyor. Bu yapımlarla bağlantılı pek çok ünlü isim de kısa sahneleriyle boy gösteriyor.

Thank U, Next şarkısının 30 Kasım'da yayınlanmasından bu yana 90 milyon izlenme sayısına ulaştı. İlk 24 saat içerisinde ki görüntülenme sayısı ise 47 milyon olarak kayıtlara geçti. Bu izlenme sayısı ile Ariana Grande YouTube'un 24 saat içerisinde en çok izlenen rekorunu ele geçirdiği anlamına geliyor. Önceki rekorun sahibi ise BTS olmuştu.

Yorumlar