Survivor 2017 yarışmacıları için Acun Ilıcalı bilgi verdi

Her yıl seyirciyi ekrana kilitleyen Survivor yarışması bu yıl da renkli isimlere ev sahipliği yapacak. Acun Ilıcalı Survivor 2017 yarışmacıları hakkında açıklama yaptı.

Her yarışmacısı olay yaratan ve birbirinden ilginç parkurları ile izleyiciyi ekrana kilitleyen Survivor 2017 yarışmacıları belli olmaya başlıyor. Tv8'de Acun Ilıcalı'nın sunumu ile devam edecek olan Survivor için hayranları bu yıl kimlerin katılacağını merak ediyor. Fenomen haline gelen ve reytinglerde üst sıralarda yer alan program için Ilıcalı birçok yarışmacının izleyiciye sürpriz olacağını ifade etti. Bir davete katılan Ilıcalı hazırlıkların hızla devam ettiğini ve çalışmaların giderek attığını dile getirdi. Survivor 2017 yarışmacıları arasında 2-3 yarışmacının sürpriz bir şekilde yarışacağına da değinen Ilıcalı yeni sezonun ilk bilgilerini verdi. 

BİRBİRİNDEN SÜRPRİZ İSİMLER GELİYOR

TV 8 kanalının sahibi olan Acun Ilıcalı Survivor hayranlarını sevindirecek açıklamalarda bulundu. Ilıcalı gelecek sezon için oldukça iddalı olduklarını söyledi ve "Önümüzdeki sene de iddialıyız. Güzel bir Survivor yapcağız. Yavaş yavaş başladık. Sürpriz isimler de var. Adı üzerinde sürpriz olduğu için söylemeyeceğim. Bu isimler tek tek çıksın daha iyi olur. Ama 2-3 tane çok güzel isim var. Söylesem çok gülersiniz ancak söyleyemiyorum." dedi. 

SURVİVOR YUNANİSTAN'DA OLABİLİR

Survivor 2017 için açıklamalarına devam eden Ilıcalı Yunanistan'da yapacakları yarışmadan da söz etti. Bu programın içeriğinin Yunan televizyonuna uyarlanarak Yunan Ünlüler ve Yunan Gönüllüler şeklinde olacağını söyledi. Acun Ilıcalı Survivor hayranları için "Büyük ihtimalle Yunanistan'da da Survivor yapacağız. Yunan televizyonuna Yunan ünlüleri Yunan gönüllüleri şeklinde bir Survivor yapacağız. Onu da Dominik'te çekeceğiz. Bizim için de yeni bir heyecan olacak. Öğleden sonraları Yunan oyununu seyretmeye gideceğiz. Kim kazanıyor ne yapıyor diye. Zaten işimiz azdı biraz daha artacak." dedi.
 

KATILMAK İSTEYENLER DİKKAT

Her sezon ilgiç karakterlerin yer aldığı Survivor'a başvuru yapmak isteyenlerin sayısı da çoğalıyor. İnternet üzerinden oline olarak doldurulan başvuru formunda katılımcıların birçok soruya yanıt vermesi bekleniyor. Bunlardan bazıları ise ciddi bir sağlık problemi geçirip geçirmediğiniz, daha önce survivorlardan hangi yarışmacıyı kendinize yakın buluyorsunuz, yüzme biliyor musunuz, survivor'a neden katılmak istiyorsunuz, düzenli alınması gereken bir ilaç ve alerjiniz var mı, survivor'a katılmak için hangi özelliklerinize güveniyorsunuz, survivor'a yarışmacı olarak katılma şansı elde ederseniz en az ve en çok nerede zorlanacağınızı düşünüyorsunuz sorularına yanıt verilmesi ve fotoğraf gönderilmesi isteniyor.

Yorumlar