Söz 49. son bölüm izle - Söz 50. bölüm fragmanında Timin Derman'la ilgili şok eden kararı!

Son dönemlerin dikkatleri üzerine çeken dizisiyle ilgili Söz 49. son bölüm izle araması kullanıcılar tarafından yapılıyor. Merakla beklenen Söz 50. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Söz yayınlanan son bölümüyle izleyicileri ekran başına kitledi. Dizide yaşanan olaylar şok etkisi yaratırken Tim'in gerçekleştirdiği operasyonun neticesi merak edildi. Dizinin bitmesinin ardından izleyiciler internette Söz son bölüm izle aratmasını yapmaya başladı. Tim, bombayı durdurup Nazlı, Bahar, Güler ve Su'yu kurtarmak için harekete geçti. Buradaki temel amaçlardan birisi de Derman'ı ele geçirip etkisiz hale getirmekti. Söz 49. bölüm ile Derman'ın yakalanıp yakalanmayacağı merak konusu oldu. Tim yaptığı operasyonda başarılı olabilecek mi? Söz 50. bölüm fragmanı ile ilgili merak ettiğiniz tüm detaylar haberimizde.

SÖZ 50. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Sezon finaline iki bölüm kala Söz dizisi izleyicileri ekran başına kitleyecek bir bölümle saat 20.00'de yayınlanmaya başladı. Yeni bölümün ardından dizinin izleyicileri Söz 50. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt aramaya başladı. Söz yeni bölümüyle 4 Haziran Pazartesi günü Star TV ekranlarında olacak. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığında sizlerle paylaşacağız.

TİM BOMBAYLA UĞRAŞIYOR

Terör eylemini engellemek için Tim’in birkaç saati var. Torpidonun fırlatılmasıyla ölümle burun buruna gelen Bahar, Su, Nazlı ve Güler’i kurtarmak için Tim’in sadece birkaç saati vardır. Aksi bir durumda geminin imha edilmesi gerektiği için bu durum onların sonu olacaktır.

BOMBA YÜKLÜ GEMİNİN AKIBETİ NE OLACAK?

Artık sadece Derman’ın kontrolünde olan büyük terör eyleminin şehirlerdeki yapılanmasını çökertmek için Ataşe’den edinilen bilgiyle Eylem, Avcı ve Aşık harekete geçerken, Tim’in kalanı da Erdem önderliğinde ortak bir operasyonla ülke sularında seyreden bomba yüklü gemiye çıkartma yapar.

BİRÇOK KİŞİNİN HAYATI TİMİN YAPACAĞI OPERASYONA BAĞLI

Derman, büyük terör eylemini gerçekleştirmek için artık son dakikalara girdiğinde hem milyonlarca vatandaşımızın hayatı hem de Bahar, Su, Nazlı ve Güler’in hayatı Tim’in başarılı olmasına bağlıdır.

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kulaksız, Ateş, Mücahit ve Feyzullah rehin alınıyor. Yavuz tüm bunların müsebbibi olarak Ateşe'yi görüyor ve hastaneden kaçırıyor. Eylem karşı koymaya kalkışsa da Yavuz bildiğini okuyor. Başarılı bir operasyon sonucu Ataşe’yle birlikte Karabayır’a dönen Tim; Bahar, Nazlı, Su ve Güler’den haber alamamaktadır. İkiye bölünen Tim, hemen arama tarama çalışmalarına başlar. Bu sırada Yavuz ve Erdem hastanede müşahede altında tutulan Ataşe’yi sorgulamak için yola koyulur. Ama Ataşe’nin amacı Derman’a zaman kazandırmaktır ve konuşmaya niyeti yoktur. Yavuz Ataşe’yi konuşturmak için askerlik hayatının bitmesini göze alarak planını devreye sokar. Yavuz’un edindiği bilgiyle harekete geçen Türk Silahlı Kuvvetleri, Derman’ın büyük terör eylemini gerçekleşmek için kullanacağı gemiyi vurmaya hazırdır. Fakat kaçırılan Bahar, Nazlı, Su ve Güler’in gemide olduğundan kimsenin haberi yoktur.

Yorumlar