Seni Seven Annen dizisi hangi kanalda? Oyuncu kadrosu ve karakterleri

Seni Seven Annen dizisi hangi kanalda sorusu izleyiciler tarafından merak ediliyor. Seni Seven Annen oyuncu kadrosu ve karakterleri ile ilgili merak edilen tüm detaylar Ajanshaber.com'da.

Popüler dizilerin yavaş yavaş sezon finali yapmasının ardından büyük kanallar yaz dizileri için hazırlıklarını tamamlamaya başladı. Yaz dizileri 2018 yılında yine ortalığı kasıp kavuracak. Bu diziler arasında Seni Seven Annen dizisi de yer alıyor. Yapımcılığını en son Bodrum Masalı ve Meryem dizilerinin yapımcılığını üstlenen TMC filmin üstleneceği dizinin yaz sonunda ekranlara gelmesi bekleniyor. İzleyicilerin aklında Seni Seven Annen dizisi hangi kanalda yayınlanacak sorusu yer alıyor. Dizinin Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkması bekleniyor. Seni Seven Annen oyuncu kadrosu ve karakterleri ile ilgili detaylı bilgiyi haberimizin devamında bulabilirsiniz.

SENİ SEVEN ANNEN HANGİ KANALDA?

Seni Seven Annen hangi kanalda yayınlanacak sorusu da izleyiciler tarafından yanıt bekliyor. Dizinin yaz sonunda Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkması bekleniyor. Seni Seven Annen dizisinin senaryosunu Ömer Genç kaleme alacak. Yönetmenlik koltuğunda ise son olarak Meryem dizisinin reji görevini üstlenen Barış Erçetin oturacak.

SENİ SEVEN ANNEN OYUNCULARI

Dizinin oyuncu seçimi ile ilgili çalışmaları sürüyor. Henüz yapım şirketi TMC Film'den ve kanaldan dizinin oyuncularına ilişkin net bir açıklama gelmedi. Açıklama geldiğinde sizlerle paylaşacağız. Dizinin cast çalışmaları çok hızlı bir şekilde devam ediyor.

SENİ SEVEN ANNEN TEKNİK EKİP

En son Meryem ve Bodrum Masalı dizilerinin yapımcılığını üstlenmiş Tmc film‘in yapımcılığını üstlendiği yeni dizi Seni Seven Annen yaz sezonunda ekranlara gelmesi bekleniyor. Seni Seven Annen dizisinin senaryosunu ünlü senarist Ömer Genç‘e ait. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Meryem dizisinin rejisinde yer alan Barış Erçetin oturuyor. Kanal D ekranlarında yayınlanmasını tahmin ettiğimiz dizinin eğlenceli bir romantik komedi dizisi olacağı biliniyor.

SENİ SEVEN ANNEN KONUSU

Merakla beklenen yaz dizisi güzel bir romantik komedi dizisi olarak ekranlara gelecek. Detaylı bilgiler geldikçe sizinle paylaşmaya devam edeceğiz.

TMC FİLM HAKKINDA

TMC; 1993 yılında uluslararası film ticaretiyle başladığı faaliyetlerine müzik, sinema filmi, tv dizisi, belgesel ve animasyon yapımlarıyla devam ederek, ürettikleri içerikleri elliden fazla ülkeye ihraç eden global bir “entertainment” şirketidir. TMC film bugüne kadar birçok dizi ve film içeriğiyle dikkat çekmiştir.

Yorumlar