Öğrenciler ilk kez sinema koltuklarına oturdu

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Kızılay Şubesi 51 öğrenciyi hayatlarında ilk defa sinemaya götürerek onlara mutlu bir gün yaşattı.<br/>Kızılay sosyal...

Ordu Kızılay Şubesi, bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdi. Proje kapsamında öğrenciler ilk kez sinema koltuklarında oturup film izledi. Çocuklar teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Sosyal sorumluluk projesi ile 51 öğrenci hayatlarında ilk kez sinema koltuklarına oturdu. Daha önce hiç sinemaya gitmeyen öğrenciler, okullarından alındı. Çatalpınar İlçesi Keçeli İlk ve Ortaokulu öğrencileri sinemaya götürüldü. Film keyfini patlamış mısır eşliğinde çıkardılar. Öğrencilerin heyacanı ve mutluluğu yüzlerine yansıdı. Bu proje için teşekkür ettiler.

Kızılay Fatsa Şube Başkanı Erdi Şevketoğulları bu konuyla ilgili; "Sinemaya hiç gitmemiş çocuklarımız ile birlikte sinemaya giderek güzel eğlenceli vakit geçirdik. Sinema ve yemek masrafları tarafımızdan karşılandı. Kızılay her zaman vatandaşlarımızın yanında. Bu anlamda Kızılay’ın faaliyetlerden de öğrencilerimize bahsettik. Onlara kan bağışının önemi ve hakkında bilgiler aktardık. Çok memnun oldular ve bizlerde çok mutlu olduk" dedi.

Yorumlar