Kusursuz Dünya Dizisi hangi kanalda? Oyuncu kadrosu ve karakterleri

Yeni sezonda ekranlara gelecek olan dizilerden bir tanesi de Kusursuz Dünya dizisi. Peki Kusursuz Dünya Dizisi hangi kanalda, ne zaman yayınlanacak? Kusursuz Dünya Dizisi hakkında detaylı bilgileri Ajanshaber.com'da bulabilirsiniz.

Limon film yeni sezonda yeni bir diziyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yönetmenliğini Eray Koçak'ın yaptığı dizi hakkındaki detaylar oldukça merak ediliyor. Konusuyla, oyuncularıyla  oldukça güzel bir dizi ortaya çıkacağı tahmin edilen Kusursuz dünya dizisinin oyuncu kadrosu ve karakterleri merak ediliyor. Bunların yanı sıra hangi kanalda yayınlanacağı da merak konusu. Peki Kusursuz Dünya Dizisi hangi kanalda yayınlanacak? 

KUSURSUZ DÜNYA DİZİSİ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Kanallar son sürat yaz sezonu için dizi çekimlerine başlamışken bir dizi de Limon Film'den geliyor. Özenle hazırlanan bu yapımın ismi Kusursuz Dünya olarak duyuruldu. Şu an için dizi hakkında detaylı bilgiler yapım tarafından paylaşılmadı. Oyuncu seçimlerinin yapılmakta olduğu biliniyor. Çekimlerin ise kadro tamamlanır tamamlanmaz başlayacağı biliniyor. Dizinin ilk etapta çekimlerinin Ege bölgesinde başlayacağı fakat ilerleyen bölümlerde İstanbul’da devam edeceği verilen bilgiler arasında. 

Yakında açıklanacak olan Kusursuz Dünya Dizisinin konusu ve oyuncularını bilgiler güncellendikçe haberimizden okumaya devam edebilirsiniz. 

LİMON FİLM

Film sektöründeki çalışmalarına 1989 yılında başlayan Hayri Aslan tarafından 2003’te  kurulan Limon Film, o tarihten bu yana sinema filmleri, televizyon dizileri ve televizyon için çeşitli türlerde program üretiminin yanı sıra,  film ve format ithalatıyla sinema-televizyon dünyasının önemli oyuncuları arasında yerini almıştır.

Şirketin ilk projesi, usta yönetmen Atıf Yılmaz’la birlikte gerçekleştirilen, senaryosunu Atilla Atalay’ın yazdığı Sıdıka dizisidir.

LİMON FİLM'İN BAŞLICA DİZİLERİ

Limon’un  bu güne değin çevirdiği belli başlı diziler arasında, Kasabanın İncisi, Gece Yürüyüşü, Müjgan Bey, Eylül,  Yanık Koza, Eksik Etek, Cemile, Yaralı Yürek, Cesaretin Var mı Aşka, Hayırdır İnşallah, Sırat, Tövbeler Tövbesi, İşler Güçler, Her şey Yolunda Merkez, Bebek İşi,  Ne Diyosuun, Düşler ve Umutlar gibi dizileri sayabiliriz.

Geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayan Kara Ekmek (ATV) ve Poyraz Karayel (Kanal D) ile  geride bıraktığımız yaz aylarında seyircisiyle buluşmaya başlayan Kalbim Ege’de Kaldı (Kanal D) dizileri, Limon Film’in halen yayında olan yapımlarıdır.

Bunların dışında senaryosu ve yönetmenliği Ömer Uğur’a ait olan, Antalya Altın Portakal Film Festivali’nden ödüllerle dönmüş Eve Dönüş;  Doğu Yücel tarafından yazılan,  Taylan Biraderler’in yönetmenliğini imza attıkları Küçük Kıyamet; ve senaryosunu, Murat Özsoy’a, yönetmenliği Murat Şenöy’e ait olan Tehlikeyle Flört,  Limon Film’in, seyirciyle buluşturduğu eserler arasındadır.

Limon Film’in uzun süre yayınlanmış ve beğeni toplamış stüdyo yapımları arasında Miras ve Akıl Oyunları  isimli yarışma programlarını sayabiliriz.

Limon’un sektördeki ayırıcı özelliklerinden biri de projelerini  ‘uzun vadeli’ olarak tasarlaması ve ‘tasarlama’ konusundaki hayallerinin zenginliğidir. Limon, bu amaçla, hayata geçsin geçmesin elinde bulundurduğu pek çok eserin telif haklarıyla oldukça zengin ve seçkin bir ‘portföye’ sahiptir.

Yorumlar