İSKİ personel alımı sonuçları belli oldu mu?

Herkesin merakla beklediği İSKİ personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) yaptığı resmi açıklamaya göre sonuçlar 17 Aralık tarihinde sonuçlar açıklanacak.

İSKİ 641 personel alacağını duyurdu. Başvuruları 3 Aralık- 10 Aralık tarihlerinde gerçekleşen personel alımı sonrası, tüm gözler sonuçlara çevrildi. 17 Aralık günü açıklamacak olan İSKİ personel alımı başvuru sonuçları ile ilgili tüm ayrıntılar haberimizde...

İSKİ'nin 10 Aralık tarihinde son başvurusunu aldığı 641 personel alımı sürecinde değerlendirme aşaması tamamlandı.

Personel alımı için ön başvuru sürecini KPSS puanlarına göre gerçekleştiren İSKİ, 17 Aralık tarihinde sonuçların adaylarla paylaşılacağını duyurdu. Peki, İSKİ sonuç bilgileri nereden ve nasıl görüntülenebilecek? İşte, İSKİ sonuçları hakkında bazı bilgiler

Başvuru aşaması 03-10 Aralık tarihlerinde tamamlanan İSKİ'de, sonuç aşaması internet üzerinden araştırılmaya başlandı. Bünyesine farklı branş ve pozisyonlardan toplam 641 personel alımı yapacak olan İSKİ, ön eleme aşamasını KPSS puanına göre gerçekleştirecek.

RESMİ AÇIKLAMA YAPILDI!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), 3 Aralık- 10 Aralık tarihlerindeki başvurularının ardından İSKİ personel alımı başvuru sonuçları, ne zaman açıklanacak sorusuna kurumdan açıklama geldi.

3 Aralık - 10 Aralık 2018 tarihlerinde İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi, 641 personel alımı ilanını duyurdu. Başvuruların ardından 7 gün geçti, kurum sonuçların ne zaman açıklanacağını duyurdu.

10 Aralık'daki başvurular sonrası İSKİ personel alımı sonuçları, 17 Aralık 2018 tarihinde açıklanacak.

KİMLER ALINACAK?

İşte kurumun yayımladığı başvuru sayfasında şu açıklama: Sözlü sınav; yukarıda belirtilen konularda 15’er puan, kadro unvanına ilişkin mesleki ve uygulamalı bilgi ve yeteneğin ölçülmesinde ise 40 puan olmak üzere toplamda 100 tam puan üzerinden yapılır.

Sınavda başarılı sayılmak için 100 tam puan üzerinden en az 60 puan alınması şarttır. Adayların atamaya esas başarı puanı, yukarıdaki açıklamaya göre hesaplanacak sınav puanı ile KPSS puanının aritmetik ortalaması alınmak suretiyle belirlenir.

Adayların atamaya esas başarı puanlarının aynı olması halinde KPSS puanı yüksek olana öncelik tanınır. Adayların atamaya esas başarı puanlarının aynı olması halinde KPSS puanı yüksek olana öncelik tanınır.

İSKİ PERSONEL ALIMI SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Boş kadro sayısının 5 (beş) katı adayı evrak teslimi için ilan edecek olan İSKİ, bu duyuruyu basvuru.iski.gov.tr internet sayfası üzerinden gerçekleştirecek. Sözlü sınav öncesi KPSS puanlarına göre belirlenecek olan adaylar, bugün gün içerisinde belirtilen internet sitesi üzerinden ilan edilecek.

Sonuçlar henüz açıklanmadı. Sonuçlar açıklandığında bu sayfa üzerinden bilgi edinebilirsiniz.

HANGİ EVRAKLAR TALEP EDİLECEK?

Adaylar https://basvuru.iski.gov.tr adresi üzerinden elektronik ortamda doldurarak imzaladıkları başvuru formu ve aşağıda sayılan belgeleri, İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Güzeltepe Mahallesi Alibey Caddesi No:7 34060 Eyüpsultan/İstanbul adresine 24/12/2018 – 28/12/2018 tarihleri arasında (sadece iş günlerinde ve 09.00 – 17.00 saatleri arasında) ulaştıracaklardır.

- Nüfus cüzdanı veya fotokopisi,
- Diploma veya Mezuniyet Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği, (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri kurumca tasdik edilebilir.)
- KPSS sonuç belgesinin internet çıktısı,
- 2 adet Biyometrik fotoğraf, (bir tanesi başvuru formuna yapıştırılacak)
- Yabancı okul mezunları için denklik belgesi aslı veya noter onaylı örneği, (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri kurumca tasdik edilebilir.)
- Bilgisayar İşletmeni kadroları için M.E.B.'den Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikası veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğüne dair traskript belgesi,
- Özel Şartlarda belirtilen kadrolar için Yüksek Lisans mezuniyet belgesinin aslı veya fotokopisi, (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri kurumca tasdik edilebilir.)
- Özel Şartlarda belirtilen kadrolar için YDS ya da eşdeğer sayılan sınav sonuç belgesinin internet çıktısı,
- Özel Şartlarda belirtilen kadrolar için Osmanlıca Yazılan Eser ve El Yazmalarını Okumak ve Türkçeye Çevirmek Konusunda en az 140 saatlik Sertifikanın aslı veya fotokopisi,

Adaylar tarafından teslim edilen evraklar sınav komisyon tarafından incelenecek olup başvuru şartlarını karşılayan adaylar sınava girmeye hak kazanacaktır. Sınava girmeye hak kazanan adaylar https://basvuru.iski.gov.tr adresinden sınav giriş belgelerine erişebileceklerdir.

Adayların, sistemden aldıkları sınav giriş belgesinde yazılı tarih ve saatte sınav yerinde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Yorumlar