Pana Film'den Kurtlar Vadisi Pusu için son dakika açıklaması geldi

Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi Pusu için son dakika açıklaması geldi. Henüz yayınlanacağı kanal belli olmayan dizi için Pana Film kritik bir karar alma aşamasında.

Ekranların en uzun soluklu dizilerinden biri olan ve en son Kanal D'de yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu için son dakika gelişmeleri gelmeye devam ediyor. Büyük bir hayran kitlesi bulunan Vadi'nin hangi kanalda yayınlanacağının belli olmaması ve dizi şeklinde ekrana gelip gelmeyeceği hala kesinlik kazanmadı. Sevenlerinin bekleyişi sürerken fragmanın yayınlanmaması ve hiçbir açıklamanın da yapılmaması ortaya birçok iddanın atılmasına neden oldu. Dizinin yapım şirketi olan Pana Film'in ise dizinin eski kanalı olan Kanal D ile anlaşmalarının olmayacağını aynı zamanda diğer tekliflerinde yeterli olmadığı idda ediliyor. Polat Alemdar'ın mücadelesinin bitmediği ve aksiyonun hiç düşmediği dizi ile ilgili farklı açıklamalarda bulunuyor.

SİNEMA FİLMİ DE OLABİLİR

Kurtlar Vadisi Pusu daha önce üç kez sinema filmlerinde izleyici ile buluştu. Bunlardan ilki 2005 yılında Serdar Akar tarafından yönetilen Kurtlar Vadisi Irak ile olmuştu, ardından ise 2009 yılında Kurtlar Vadisi Gladio ve 2011 yılında ise Kurtlar Vadisi Filistin oldu. Pana Film'in eğer gereken sponsor desteğini göremezse diziyi devam ettirmek yerine yine sinema filmlerine yöneleceği de idda ediliyor. Kanallar'dan henüz yeni bölüme dair hiçbir bilgi gelmezken Pana Film'in dizinin akıbeti ile ilgili nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor. 

GÖRÜNTÜLER İÇİN PANA FİLM'DEN AÇIKLAMA

Ülkemizde yaşanan 15 Temmuz darbe sürecinin ardından birçok şirkete FETÖ operasyonu düzenlenmişti. Kurtlar Vadisi Pusu'nun eski bölümlerinden birinde mezarlık sahnesi bulunuyordu ve bu sahnelerdeki mezar taşında Erdoğan yazıyordu. Birçok kişi bu görüntülerin ortaya çıkmasının ardından dizinin FETÖ ile bağlantısını idda eden söylemlerde bulundu. Pana Film bu sahne ile ilgili yazılı bir açıklama yaparak üzerlerinden algı operasyonu yapıldığını açıkladı. Tartışmaların ardı arkasının kesilmediği Kurtlar Vadisi Pusu'nun eski bölümlerinin Beyaz TV'den alınıp 360 kanalına satılmasına da büyük olay yaratmış ve olumsuz haberlere neden olmuştu.

POLAT GÖLGE'Yİ ÖLDÜRMÜŞTÜ

Dizinin geçtiğimiz sezon finalinde Polat ve ekibi Tapınakçılardan ve Yüce Konsey'den intikam almak için harekete geçti. Büyük bir plan yaparak Cahit ve Polat Ariel'i yakalayıp sorgulamış ve daha sonra Polat Algis'e ulaşıp Yüce Konsey toplantısına katılmak için önemli bir hamle yaptı. Tapınakçıların tüm üyelerini zehirleyen Polat, toplantıya katılan Gölge ile karşı karşıya kalmış kapışmanın ardından Polat Babil kralının kılıcıyla Gölge'yi öldürdü. Eğer dizi sinema filmine uyarlanırsa senaryonun buradan devam etmesi bekleniyor.

Yorumlar