Dünya Kupası ve NBA Maçları Hangi Kanalda Yayınlanacak? Acun'dan bomba hamle!

Spor severlerin heyecanla takip ettiği Dünya kupası ve NBA maçları devam ediyor. Bu maçların hangi kanalda yayınlanacağı merak konusu iken TV8 kanalından flaş bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Acun Ilıcalı'dan spor severleri mutlu edecek yeni bir haber daha geldi. Acun medyaya ait yeni spor kanalı TV 8.5'da maç yayınlarının başlamasından sonra şimdi de spor yorumlarının yapılacağı Bay Tahmin programı ile dünya kupası ve NBA maçaları yayınlanacak. Yayın hayatına başladığı ilk günen bu yana taraftarlardan büyük ilgi gören kanalın yeni sezonunda ilk olarak sevilen spor programı Bay Tahmin yayınlanmasının yanı sıra, Dünya Kupası Grup Elemeleri ve NBA maçlarıda TV 8.5'dan naklen yayınlayacak. Türkiyenin yeni spor kanalı TV 8.5'da ekranlarda olacak program, Bay Tahmin Cuma ve Cumartesi geceleri saat 23.30'da sporseverleri ekrana kilitleyecek.

DÜNYA KUPASI VE NBA MAÇLARI'DA TV 8.5'DA

Türkiye'nin yeni spor kanalı TV 8.5 Bay Tahmin programı ile sınırlı olmayacak. Sporseverlerin yakından ve ilgiyle takip ettiği A Milli takımımızın da yer aldığı Dünya Kupası Grup Elemeleri ve NBA maçlarıda yeni sezonda naklen TV 8.5'dan yayınlayacak. 

KANAL'DAN YAPILAN RESMİ AÇIKLAMA

Dünya kupası ve NBA maçlarının TV8,5 ekranlarından yayınlanmasına ilişkin resmi açıklama ise şöyle; "Bay Tahmin yeni sezonuna başlıyor. Yeni sezonda TV8,5 ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkacak olan Bay Tahmin, yine izleyenlerine keyifli dakikalar yaşatacak. Türkiye’nin yeni spor kanalı TV8,5 yeni sezonda Bay Tahmin’i de sporseverlerin evine getirecek. Fikret Engin ve Murat Özarı’nın birlikte sundukları Bay Tahmin, Cuma ve Cumartesi akşamları 23.30’da izleyenleri ile buluşacak."

  

TV 8.5 FREKANS BİLGİLERİ

Uydu : Türksat 4A
Frekans : 12346
Symbol Oranı : 9600
FEC : 3/4
Polarizasyon : Horizontal (Yatay)

TV 8.5 FREKANS EKLE

Öncelikle uydumuzun menüsüne geliyoruz ve yeni kanal ekleme bölümünü buluyoruz. Bu kısım uydudan uyduya değişebilir. Hemen hemen aynı isimdedir veya ingilizcede olabilir. Daha sonra frekans yazan kısma 12346 polarizasyon yazan kısımı Yatay veya H Symbol oranını ise 9600 olcak şekilde girip arattırıyoruz. Kaydedip çıkıyoruz.

Yorumlar