Survivor Atakan evlilik yolunda adımı attı

Survivor yarışması ile ünlenen Avatar Atakan lakaplı Çağan Atakan Arslan evlilik yolunda ilk adımı atıp tasarımcı Serap Korkmaz ile nişanlandı

Survivor 2016 birincisi Avatar Atakan lakaplı evlilik yolunda ilerleyecek ilk adımı attığı haberleri duyuldu. Bilindiği üzere yarışmada kendini kanıtlayan tavır ve başarısı ile birinci seçilmiş ve herkesin gözdesi olmuştu. Kickboksçu ve aynı zamanda Dünya Şampiyonu olan Arslan'ı yarışmada herkes sert ve fevri tavırları ile tanıdıktan sonra başarısından bahsetmeye başlamıştı. Geçtiğimiz akşam sosyal medya da paylaştığı nişan fotoğrafları sevenlerini çok mutlu etti. Ancak nişanlısının kim olduğunu herkes aramaya başlamıştı bile. Nişanlısının Serap Korkmaz olduğu öğrenildi.

SURVİVOR ATAKAN EVLİLİK YOLUNDA

Aile arasında düzenlenen törenle evliliğe giden ilk adımı atmış olan Atakan ve Serap'ın ailelerinin yanı sıra aile dostları ve yakınları da yalnız bırakmadı. Müstakbel eş adyının tasarımcılık ile uğraştığı öğrenildi. 

SURVİVOR'DA AŞK DEDİKODULAR

Survivor yarışması ile ünlenen Avatar Atakan ile arkadaşı Ezgi Avcı arasından süregelen aşk iddiaları da böylece sonlanmış oldu. Geçtiğimiz zaman da aralarında aşk olduğu iddialarına Atakan şu şekilde paylaşım yaparak cevap verdi.  "Bir gün biri olursa açıklayacağım demiştim. İşte o gün bugün... Bütün sevenlerime, destekleyenlerime, nefret edenlere selam olsun... Allah'a çok şükür bu en mutlu günümde dualarıyla güzel dilekleriyle yanımızda olan herkese teşekkürler... Vakti geldi... Vay be"

NİŞAN FOTOĞRAFLARI PAYLAŞILDI

Survivor Atakan'ın bu mutlu gününde yalnız bırakmayan eş dostları sosya medya üzerinden çiftin bu en mutlu gecesinin fotoğraflarını paylaştı.

NİŞAN KIZ TARAFINDA

Nişan merasiminin kız tarafında olduğu da öğrenildi. Serap Korkmaz hakkında byapılan araştırmaya göre endüstriyel tasarım ile uğraştığı ortaya çıktı. 1988 yılı İstanbul doğumlu olan Korkmaz, lise eğitiminin akabinde İtalya’nın Milano kentine yerleşmiştir. Avrupa'nın en önemli tasarım okullarından birinde eğitim hayatına devam etmiştir. Dünyaca ünlü mimarlık şirketlerinde çalışan Korkmaz, hala daha Milano'da yaşamakta. 

RİNGLERDEN SONRA PODYUM

Avatar Atakan'ın ringler ve Survivor'dan sonra podyuma hazırlandığı öğrenildi. Milli sporcu, bilindiği üzere hayranlık kitlesini yarışmadan sonra genişletmiştir. Şu an da 27 yaşında olan usta sporcunun Mercedez-Benz Fashion Week İstanbul kapsamında podyuma çıkacağı iddiaları doğrulandı. Öye yandan podyum için Atakan'a Rufat İsmayil tarafından 27.000 dolar teklif edildiği öğrenildi

Yorumlar